Fotbalový manažer online


Tři roky z5 aneb vznik Hotseatu


Před dávnými časy zde na FM vznikla legendární redakce Hotseat, která se proslavila především tím, že ZA jay.dym (nyní už v sedmém funkčním období – poznámka redakce) musel po prvním výtisku odstoupit z funkce ZA a nutno podotknout, že řada hráčů rezignaci uvítala, většina dokonce chtěla doživotní zákaz kandidovat na oblíbenou pozici ve hře. Redakce si tenkrát vzala na paškál pár hráčů, které má od druhého čísla zakázané zmiňovat. Mnoho hráčů jay.dymův vtip nepochopila, pak byla menší čtvrtina kterou to pobavilo, což byl můj cíl.


Nadpis novin je dost zavádějící. Jelikož mám v hlavě prázdno, absolutně si nemůžu vzpomenout proč jsem tenkrát začal vydávat noviny. Něco mi říká, že bylo ticho, že nikdo nepsal nebo když někdo něco vydal, byl to drahý, nudný a především nečitelný hnůj (redakce se omlouvá kvalitě - ta ovšem mlčí).


Za ty tři roky (a kousek) se ve hře pár věcí změnilo. Hra se mění postupně na mobilní verzi, byl konečně FM sraz (po deseti letech - poznámka redakce) a mnoho dalšího co už se mi vykouřilo z hlavy..


Nejprve vám chci připomenout čím jsem pro hru jako ZA přispěl.. Byli to maličkosti.. Navrhl jsem větší stadiony, aby stadion stárl každý den, aby hráči dostali plat každý den (v přestupový den stadiony nestárli a hráči nedostávali plat), možnost vypustit LM aby ji mohl hrát ne systémový tým a spousta maličkostí které jsou pro hráče spíš mínus než plus.. Už si sám nevzpomínám na všechny nahlášené chyby, drobné úpravy, rozdané bobříky, podepsané AT či BANy. Za těch sedm období jsem toho tady na FM zažil a zkusil mnoho. Mám pár hráčů co mě respektují a pár hráčů pro který jsem navždy bezvýznamná, falešná a necitlivá loutka.. To je ale věc názorů a já si cením každého.. Chci také podotknout, že mi hlavě uvízla slova hráče mega13


„Ja som dlhodobo za nové tváre v modrom odznaku. Je úplne prirodzené, že človek, ktorý je dlhodobo v nejakej funkcii, tak sa opotrebuje, stratí iskru a niekedy začína konať nerozvážne, čo je dôsledkom toho, že každý občas potrebuje oddych a zmenu. Napriek tomu, je to pre mňa veľké prekvapenie celé a stále je ten odvolaný hráč pre mňa jeden z najrozumnejších ľudí s ktorými som mal dočinenia v tejto hre za tých vyše 9 rokov čo som tu. Nech už tam bolo v tom čokoľvek, tak stále si to myslím a takýto skrat mohol byť dôsledkom vyššie uvedeného. O možnom spiknutí nechcem špekulovať, ale možno by stálo za úvahu dať pravidlo "trikrát a dosť", t.j. každý hráč môže nosiť modrý odznak maximálne tri obdobia po sebe. Samozrejme, tieto série by sa mohli aj opakovať u toho istého hráča, ale maximálne po sebe by mohol byť len trikrát. Po treťom funkčnom období by musel ísť na "nútenú prestávku" a až potom by zase mohol kandidovať.“


Ptal jsem se v diskusi dotyčného hráče, jestli tím naráží na mě, tak neodpověděl (mlčení znamená souhlas - poznámka redakce). Ano.. Opravdu sám tímto narážím na to, co jsem říkal při volbách.. Je čas předat štafetu dál, smrdím v pozici už moc dlouho a sám si uvědomuji, že tým ZA už je v jiném složení a moje taktiky a praktiky už nejsou moderní a ostatními ZA žádané.. Takže ač je ještě polovina období před de mnou, tak opravdu zvažuji, že definitivně položím funkci a zapadnu mezi bývalé legendární zástupce admina a budu užívat doživotní renty..


Ale je čas se vrátit k původní myšlence a důvod proč jsem si půjčil tiskárnu od hráče Rychleji. Jinak díky mladej, jestli si to čteš.. Pokud ne tak máš smůlu a poděkování se nedočkáš :-P…




Rozhovor z třetího vydání

Redakce Hotseat: Vítej v horkém křesle. Naše první otázka.. Jak se jmenuješ, kde bydlíš a jaký máš PIN k bankomatní kartě? :-D

Lord TT: Čau draku, jmenuju se Lukáš, to bys už za tu dobu co se známe mohl vědět. Že jsem z Roudnice už se ti asi taky doneslo, no a můj PIN je... No teda, skoro jsi mě dostal!



Redakce Hotseat: Někteří hráči tě označují jako legendu i když datum registrace mluví jinak. Jak dlouho hraješ našeho manažera? Měnil si přezdívky, jaké a proč? Jednou si dostal i BAN. Za co si ho dostal?

Lord TT: Tak předně bych chtěl vědět, kdo mě označil za legendu. Pokud vím, mluvím tak o sobě akorát já :-D. Hraju od února 2007, to znamená že jsem se zaregistroval necelé dva měsíce po startu hry. To datum co mám na profilu není správné proto, že jsem jednak přecházel do Španělské verze a zase zpátky, a také jsem byl ze hry vyhozen, což mě udrželo mimo zhruba celý jeden den. Proč je asi každému jasné, příliš jsem se za tu dobu nezměnil, i když už nejsem tak radikální. Bylo to za chování k omezencům v diskusi. což se adminovi nelíbilo. V té době ještě měl odvahu někoho potrestat. Přezdívek jsem vystřídal spoustu, ani nevím, jestli bych si na všechny ještě vzpomněl.



Redakce Hotseat: Kdo tě tak označil si zatím necháme pro sebe :-D. Jak si se ke hře dostal? Dle tvých fotek na FB si naše redakce dovoluje poznamenat, že nevypadáš jako sportovní nadšenec. Také naše čtenáře zajímá co tě vlastně tak dlouho drží ve hře?

Lord TT: Tak z FB určitě poznáš, že ani zdaleka nejsem aktivní sportovec, ale především fotbal miluju, u nás v Roudnici už několik let chodíme fandit na každý zápas, pokud to finance a čas dovolí, jezdím na Bohemku, občas někam na hokej... No a od fanouškovského nadšení je jen kousek k hledání nějaké hry. Na tuhle jsem narazil kdysi dávno v rejstříku her na Seznamu, V první chvíli jsem si říkal co to je za šerednou stránku, a proč by někdo hrál hru, kde člověk v podstatě nemůže nic dělat - no a vida, příští měsíc to bude osm let co ji hraju... Co mě tu drží, toť otázka. Především přátelé ze starých časů, se kterými se mi podařilo sestavit tým, v nedávné době se k nám připojil také nowith z čehož mám radost, a do hry se vrátil taky Kaktus kterého znám ze Španělska, což je taky paráda. Dokud bude Náchod, bude i TT. Dřív mě tu držela diskuse, ale v poslední době ztrácím chuť něco psát, protože většina rozumných lidí už tu chuť ztratila dávno, daleko větší prostor se dostává jiným skupinám lidí, a to co se děje v poslední době je naprosto odporné...



Redakce Hotseat: Nezbývá nám než s tebou souhlasit, je to opravdu příšerné. Jaký je tvůj úhel pohledu? Kdo může za ty hádky? Je nějaký hráč, který tě dostane do otáček skoro každým příspěvkem? Trestal by si provokatéry v diskusích? Co by si doporučil ty, aby se zvedla úroveň diskuse alespoň na standard?

Lord TT: Můj pohled je takový, že viníkem téhle situace je prima.kluk. Vždycky v diskusi byly nějaké hádky, ať už to bylo v minulosti vyvolávané mnou, nebo něco jiného. Nikdy to ale nevygradovalo do něčeho, co předvádějí někteří hráči slovenské verze. Hledat v každém písmenu nějaký "útok na jejich verzi", to je naprosto přes čáru, a jak jsem řekl, největší podíl viny má právě admin. Proč? Protože se k celé té situaci postavil naprosto špatně, rozhodl se hrát mrtvého brouka, a všechno hodit na zástupce, ať se porvou. Jako admin, majitel hry a nejvyšší autorita by měl zaujmout určitý postoj, a situaci vyřešit. Kdyby v diskusi označil za viníka třeba mě a dal mi BAN, tak to bude lepší než to, co dělá teď, protože by alespoň dal najevo nějaký názor. Ale politika "já s tím nechci mít nic společného" je to nejhorší. Uvědomuju si, že admin věnuje hře svůj volný čas, že by to vůbec dělat nemusel, ale myslím si, že tohle je natolik zásadní, že by se tomu prostě věnovat měl.



Redakce Hotseat: Co si myslíš o odstupu z funkce jay.dyma? Bylo to ukvapené? Nebo si myslíš, že to přehnal a že udělal dobře, že rezignoval?

Lord TT: Ono to tak trochu souvisí s tím, co už jsem napsal. Opět se mi nelíbilo, že k tomu admin nenapsal žádný názor, jen přijal rezignaci. Takový přístup tady - jak jsem psal v diskusi - vytvoří precedens, který bude nebezpečný. Vždyť tím vlastně říká, že je v pořádku uštvat zástupce admina až k rezignaci... K té řeknu jen tolik, že byla poměrně pochopitelná, ačkoli mně osobně ty noviny nepřipadaly nijak výjimečně útočné, pravda je, že zástupce by si něco takového asi dovolit neměl.



Redakce Hotseat: Je ve hře nějaký hráč, který je tvůj oblíbený? Případně čím si to zasloužil?

Lord TT: Určitě, většina z nich hraje se mnou v Náchodě. Nemůžu jmenovat, protože bych musel vypsat prakticky všechny. Když vynechám tým, je to Figure, člověk, kterého znám více než 7 let, seznámili jsme se tady ve hře, zpočátku jsme byli nepřátelé doslova na nože, ale v té době měla diskuse nějakou úroveň... Časem se z nás stali poměrně dobří přátelé a i když mě v nedávné době dost zklamal, pořád ho za přítele považuju. Pak je ve hře několik lidí, se kterými mám pozitivní vztahy, ať je to Gali, 3G, jay.dym... To je jen malý výčet, nechci dělat delší seznam, protože bych nerad na někoho zapomněl.



Redakce Hotseat: V půli sezony je v boji o titul i váš tým. Dokázal během poloviny sezony uhrát dobré zápasy a v 9.kole jste dokonce porazili Budějovice. Myslíš si, že Náchod získá konečně první titul?

Lord TT: Bylo by to příjemné, ačkoli nás systém trochu zařízl doma se Slavií, věříme že by nám to vyjít mohlo. Cíl před sezonou byl postup do LM, ale vzhledem k průběhu by bylo hloupé nemyslet na titul. Teď nás čeká těžký zápas s Hradcem, který může leccos napovědět.



Redakce Hotseat: Odbočíme trochu od hry. Čím ses vyučil? Nedávno si mi říkal, že pracuješ v kanceláři. Jaká je tvoje pracovní náplň?

Lord TT: Mám to nejhorší, co člověk může mít. Všeobecný gympl bez nějaké nadstavby. Byl jsem rok v Brně na právech, ale to bylo něco, co mě absolutně nebavilo, pak jsem zkoušel ještě obor Český jazyk se specializací počítačová lingvistika, ovšem nepředpokládal jsem, že většinou náplně studia bude matematika, což jde opět mimo mě, takže VŠ jsem nedodělal. Na psychologii, což byl můj sen, se mi dostat nepodařilo. Rád bych to ale v budoucnu zkusil znovu. Pracuju v jedné neziskovce jako administrativní pracovník. Náplň práce je vyřizování pošty, pořizování zápisů ze schůzí, správa webu, psaní článků do zpravodaje... Prostě zajištění chodu kanceláře, taková holka pro všechno. Musím ale říct, že mě to poměrně baví. Taky ale například zpracováváme žádosti o dotace, člověk se dostane do kontaktu se starosty okolních měst a obcí... Není to taková ta klasická nuda ve stylu sekretářky.



Redakce Hotseat: Vzpomeneš si za co si jako puberťák utrácel peníze?
Lord TT: U mě to je celkem jednoduché, nekouřím, nechlastám v nějakém větším množství, takže většina peněz šla na hokejové karty, takové ty žluté kazety do videoher, později počítačové hry, příslušenství k PC, knížky...



Redakce Hotseat: Vzpomeneš si na nějaký svůj trapas nebo si tak dokonalý, že si nikdy ještě nic takového nezažil? :-D

Lord TT: Člověče trapasů jsem zažil spoustu, ale nic konkrétního mě nenapadá... To by byla asi otázka spíš na mé známé. Vážně si nevzpomínám. :-)



Redakce Hotseat: Jaká je tvoje oblíbená značka oblečení? Jak nakupuješ? Přes internet nebo si radši zajdeš sám do obchodu?

Lord TT: Nemám oblíbenou značku, přijde mi povrchní vybírat si oblečení podle značky. Koupím to, co se mi líbí a v čem se cítím pohodlně. Oblečení přes internet nenakupuju, jen výjimečně, například z eshopu ManCity :-) .



Redakce Hotseat: Co děláš, když si opravdu vytočený? Máš nějaké místo, kam se chodíš uklidnit? Je nějaký způsob jak tě vůbec uklidnit?

Lord TT: Mě většinou důležité věci nevytočí, zůstávám v klidu. Zato mě ale dokážou naštvat úplné kraviny, jako když ve Fifě dostanu blbý gól. To si trochu zakřičím, občas rozbiju propisku o zeď a jsem zase v pohodě :-D. Jinak ale zaručeně pomáhá dobrá hudba, nebo procházka za tmy, ideálně ve větru a při dešti :-).



Redakce Hotseat: Naše redakce dostala informaci, že dokážeš být pěkně zákeřný. Je to pravda?

Lord TT: To záleží na tom, co si pod pojmem zákeřný představuješ. Je pravda, že když něco chci, tak si to často dokážu zařídit a když mě někdo zradí, tak si může být jistý, že se pomstím.



Redakce Hotseat: Prý když si nemocný, tak se chováš jako „ženská“. Tedy, že si hodně náladový, urážlivý atd. Můžeš nám toto nějak vyvrátit?

Lord TT: Samozřejmě že můžu, tak se chovám normálně, ne jen když jsem nemocný :-D.



Redakce Hotseat: Teď něco z příjemnějšího soudku. Tvoje nejoblíbenější jídlo? Dokážeš si ho připravit sám?

Lord TT: Abych řekl pravdu, vyloženě nejoblíbenější jídlo nemám. Mám několik oblíbených, rád zkouším nová zajímavá jídla... Co se vaření týče, občas něco zkusím, a většinou to dopadá poměrně dobře :-).



Redakce Hotseat: Jak si na tom s ženami? Dle našich zdrojů momentálně nejsi v žádném trvalém vztahu. Myslíš si, že si na to ještě mladý nebo si ještě neměl to štěstí a nenašel tu pravou?

Lord TT: Abych řekl pravdu, po posledním vztahu, který trval tři a půl roku a skončil naprosto absurdně, vlastně ani nevím, jestli momentálně o nějaký další vztah stojím. V určitých chvílích si člověk řekne, že je lepší být sám :-).



Redakce Hotseat: Tak takhle si naše fanynky nezískáš :-D. Můžeš našim zvědavým čtenářům prozradit co ti provedla tvoje poslední přítelkyně nebo je to moc osobní?

Lord TT: Promiň, ale tohle probírat nehodlám.



Redakce Hotseat: Respektujeme :-). Tvoje nejoblíbenější písnička?

Lord TT: Podobné jako u jídla, nemám nejoblíbenější, mám spoustu oblíbených interpretů i písniček. Poslouchám punk, punkrock, rock, ale poslechnu si prakticky cokoli, pokud to má nějaký nápad, myšlenku, něčím mě to zaujme. V poslední době poslouchám nejčastěji tuhle píšničku, protože naprosto dokonale vystihuje moje pocity.




Redakce Hotseat: Když si nám oznámil, že občas jezdíš na hokej, máš koupené lístky na nějaký zápas z domácího MS? Jaké jsou podle tebe naše šance na zisk medaile?

Lord TT: Na MS lístky nemám, byly důležitější výdaje. Co se týče našich šancí, nerad takhle odhaduju. Nedokážu si zachovat objektivitu, našim věřím každý rok a pokud se sejde dobrá forma s trochou toho štěstí, vím že na boj o medaile máme. Samozřejmě jako každý Čech věřím, že kluci doma vybojují zlato.



Redakce Hotseat: Je něco co by si chtěl vzkázat našim čtenářům?

Lord TT: Snad jen aby si to srovnali v hlavě, protože spousta lidí má problém dívat se na věci s nadhledem...



Redakce Hotseat: Děkujeme ti za rozhovor, za čas který si našim čtenářům věnoval. Jménem naší redakce přejeme ať se daří :-).

Lord TT: Já díky, a přeju hodně vydaných a prodaných výtisků ;-).




Rozhovor z pátého vydání

Redakce Hotseat: Čau, vítej v horkém křesle. Jelikož víš, že dnešní rozhovor bude zajímavý, neboť naši čtenáři mají možnost vyhrát 100 000KF, když správně uhodnou jak se jmenuješ (pravidla soutěže na konci čísla). Co si o této soutěži myslíš?

Neznámý host: Ahoj. Díky za pozvání. Docela mě mrzí, že sem host. 100 tisíc by se mi taky hodilo :-D. Já si myslím, že to nikdo neuhádne :-D.



Redakce Hotseat: Jak si se dostal ke hře a jak dlouho hraješ?

Neznámý host: Byla to náhoda. Tenkrát sem hledal nějakého online fotbalového manažera a nějakou náhodou sem narazil na FM :-). Hraji to přerušovaně, dvakrát sem skončil kvůli neaktivitě. Nyní podle registrace hraju tuhle hru třetím rokem.


Redakce Hotseat: To uvidíme večer. Jaký máš názor na současný stav v diskusích? Sleduješ je? (nemyslíme dnes, ale pár dní/týdnů zpět)

Neznámý host: Moc hezké to není. Otevřeš diskusi a tam hádky, navíc furt ti samí lidé. Nevím proč se musí pořád dohadovat, ale já se je snažím neřešit a nezapojovat se. Ale v posledních dnech si myslím, že je to lepší. Ale na druhou stranu se tady aspoň něco děje.



Redakce Hotseat: Jaká novinka ve hře se ti nejvíc líbí?

Neznámý host: Tak určitě Liga Mistrů. To je to co jsme dlouho chtěli a je dobře, že to máme :-D. Pak je taky super ten Pohár, že jede online :-).



Redakce Hotseat: Co si myslíš o zástupcích? Zvládají to?

Neznámý host: Já si myslím, že dělají co můžou. Někteří z nás se občas chovají jako zvířata :-D, takže to s námi nemají jednoduché. Nemyslím si, že by dělali něco špatně. Ale v poslední době bylo uděleno dost bobříku :-D.



Redakce Hotseat: První liga je našlapaná. Máš nějaký tip kdo vyhraje? A kdo podle tebe vyhraje LM?

Neznámý host: Myslím si, že Náchod. Bude to poprvé pro tento klub a myslím si, že zaslouženě. Ligu Mistrů vyhraje asi Jindřichův Hradec.



Redakce Hotseat: Je něco ve hře co by si změnil, něco s čím nejsi úplně spokojený?

Neznámý host: Tak admin pro nás dělá hodně. Těch změn je fakt mnoho. V poslední době si všímám, že by bylo dobré, kdyby si hráči mohli nastavit zvlášť taktiku na ligu a Ligu Mistrů. Věřím, že řada hráčů i majitelů by to uvítala. Ale jinak si nemyslím, že by se něco muselo měnit.



Redakce Hotseat: Čteš noviny (ve hře). Jaký noviny jsou podle tebe nejlepší? :-D

Neznámý host: Já si rád počtu všechny. Jediné noviny co sem nečetl byli od backa. První výtisk mě za tu cenu zklamal, další už kupovat nebudu.



Redakce Hotseat: Pojďme od hry. Prý si docela slušný nervák, ale si splachovací. Co je na tom pravdy?

Neznámý host: Nevím kdo ti to řekl, ale něco na tom bude. Mě vždycky naštve nějaká blbost. Něco co by člověk prošel jenom s úsměvem na tváři :-D. Ale stejně dokážu být naštvanej jenom chvíli.



Redakce Hotseat: Kolik je přítelkyni?

Neznámý host: Co ti je do toho? :-D. Koho by to zajímalo je o 10 let starší než já :-).



Redakce Hotseat: Takže si na starší jo? :-D. Prý v poslední době docela rád popíjíš?

Neznámý host: Piju hodně pivo. Víš jak, pitný režim se musí dodržovat i v zimě. Tvrdej moc nepiju, to mi nedělalo dobře :-D.



Redakce Hotseat: Čím jsi vyučenej? Jaký si měl známky? Byl si na škole průserář?

Neznámý host: Vyučený nejsem. Tenkrát byla těžká situace. A prostě to nějak nešlo a navíc se mi ani nechtělo :-D.



Redakce Hotseat: Máš nějakou oblíbenou značku oblečení? Nakupuješ přes net nebo radši v obchodě?

Neznámý host: Hele ani ne, pro mě je důležitý to bylo pohodlné. Takže nějaké tepláky a mikina, to je podle mě nejlepší řešení. Já většinou v obchodě, mladá zas internetu.



Redakce Hotseat: Je docela těžké pokládat ti otázky abychom to neudělali jednoduché. Máš doma zvíře?

Neznámý host: Máme doma dva psi a andulku :-). Všichni tři dělají hroznej bordel :-D.



Redakce Hotseat: Sleduješ hokej? Domácí MS. Budeš fandit? Jak u Vás na vesnici vypadá fanoušek? :-D

Neznámý host: Hokej sleduji a mezinárodní je úplně nejvíc. Fandit budeme, většinou chodíme s kámošema do hospůdky na plátno. Nebo doma gauč a TV.



Redakce Hotseat: Hraješ nějaké hry? Jaké a na čem?

Neznámý host: No hraju to je jasný :-D. Dám si Fifu, NHL, NFS a Mashed. To jsou hry co hraji nejčastěji. A samozřejmě na PC.



Redakce Hotseat: Oblíbené jídlo? Umíš vařit?

Neznámý host: Všechno kde je maso a nejsou houby :-D.. Vařit moc neumím, ale kdybych musel tak si něco asi uvařím, neumřel bych hlady :-D.



Redakce Hotseat: Provozuješ nebo provozoval si nějaký sport?

Neznámý host: Hrál sem snad všechno možný. Házenou, basketbal, fotbal, stolní tenis, florbal. A florbal je jediný sport který provozuji do dnes.



Redakce Hotseat: Myslíš, že mají naši čtenáři nějakou nápovědu?

Neznámý host: Tak určitě :-D. Minimálně jednu ano ;-).



Redakce Hotseat: Oblíbená písnička?

Neznámý host: Kdyby jenom jedna :-D.



Redakce Hotseat: Chceš něco vzkázat čtenářům?

Neznámý host: No hlavně ať jsou v klidu a maj se rádi. A taky ať se jim podaří uhádnout kdo jsem :-D.



Redakce Hotseat: Jelikož nás oba dva tlačí čas, tak já ti děkuji za čas a rozhovor, jménem redakce přejeme ať se daří a zase někdy.

Neznámý host: Já ti taky děkuji a přeji taky ať se daří ;-).




Předpověď TTho nálady na následujících 5 dní I.:
Pátek - Prudká přeháňka narcisismu přeruší dlouhé období deprese
Sobota - Pozitivní jasno, při myšlenkách na Backa s tomcickem záchvaty zuřivosti
Neděle - Fronta vysokého tlaku na hlupáky v diskusích
Pondělí - Návrat depresivní temnoty, přetrvá po celý den
Úterý - Přetrvává temnota, pouze při kontaktu s několika vyvolenými dojde k krátkodobému rozjasnění




Předpověď TTho nálady na následujících pět dní II.:
Středa - Stále přetrvává temnota, ve večerních hodinách náznak slovních bouřek
Čtvrtek - Už od ranních hodin prudké přeháňky, které přetrvají až do noci
Pátek - Překvapivé jasno které můžeme očekávat do odpoledne, k večeru náhlý příchod temnoty, po reakci tomcicka dojde k prudkému výbuchu
Sobota - Bude přetrvávat déšť, při pomyšlení na vyvolené bude místy chvílemi jen zataženo
Neděle - Díky vyvoleným bude celá neděle zatažená, ojediněle náznak zuřivosti




Yanic a Bocooor dostali vysokou pokutu
V minulém čísle jsme Vás informovali, že Yanic navedl svého nyní už bývalého kapitána MFK Košic Bocooora aby na náklady daňových poplatníků jel do Českých Budějovic rozbít týmový autobus. Tento zvláštní úkol se nakonec kapitánovi podařilo provést a znemožnil tak Budějovicím šanci se na zápas dostat. Včera kolem jedné hodiny ranní, vynesla asociace rozhodnutí. "Za úmyslné poškození cizí věci, za úmyslné poškozoní nejednoho týmu hrající základní skupinu LM dostanou oba hráči trest ve výšši 1 600 000KF. Asociace se nakonec shodla, že nebude trestat Yanicovi týmy vyřazením ze soutěže. Ovšem jestli ještě jednou hráči udělají podobný trestný čin, hrozí jim pokuta, v podobě ztráty 75% současného majetku a prodej hráče (který spáchá podobný čin) do Dukly Praha pod vedení zkušeného manažera klopo10.




Hráč kalla: "Jsem posedlý"
Hráč kalla má v poslední době problémy psychického původu. Jeho hodnocení psychiky sice ukazuje sice 71%, ale sám hráč naší redakci přiznal, že to číslo je zavádějící. "V poslední době si uvědomuji, že sem až zbytečně moc agresivní. Asi mám averzi na CZ hráče, protože když hráč z CZ verze něco napíše, já v tom vidím hned útok na naší verzi. Nevím jestli by každý z SK hráčů jednal stejně jako já nebo jestli jsem posedlý a dělám chybu, že to beru moc vážně. Navíc mi vyloženě vadí, když vidím příspěvek od Rychlejiho, mattyho11 nebo Lorda TT. Přemýšlel sem o dovolené, ale Banská Bystrica nemůže být bez trenéra. Ale překvapuje mě, když mi kámoši z SK verze říkají, že sem posedlý čechama" vylíčil svoje pocity pro Hotseat hráč kalla.




Hull City v LM skončilo předčasně
Anglický klub který se jako náhodou dostal do Ligy mistrů měl na začátku sezony veliké problémy. Nejdříve se neznámému majiteli Hull City podařilo podplatit Vedení organizace Ligy mistrů (dále VOLM). I když je zatím neznámá výšše uplátku, je jisté, že bude následovat i dvojí pokuta. Jednak za podplacení VOLM a za druhé za to, že neznámí majitel Hull City nezaplatil DPH z celkové částky úplatku. Zhruba po šestihodinovém jednání FM asociace, její členové dospěli k rozhodnutí, že vedení Hull City zaplatí pokutu v celkové výšši 48 000 000KF (1 000 000KF za úplatek, 47 000 000KF za nezaplacení danně). Vedení klubu se sice odvolalo, ale jak nám prozradil jejich právník, tak to odvolání je bezvýznamné. Na pokutu vedení Hull City muselo tedy zaregovat tím, že prodali hráče aby mohli zaplatit pokutu. Takže cesta Anglického klubu v LM skončila ještě dříve než začala.




Oslava titulu se rychle zvrhla
V sobotu 7.2.2015 se hrálo záverečné kolo naší české nejvyšší soutěže. V boji o titul byl Náchod a Přimda. Přimda si obhájení titulu znemožnila sama. S Ostravou pouze remizovali, což by stačilo v případě, že by Náchod remizoval nebo prohrál, což se překvapivě nestalo. Kapitán Náchoda Lord TT vstřelil jedinou branku zápasu. "Nechápu co se to s námi děje, vůbec nevím proč se nám přestalo dařit" řekl naší redakci po zápase zkroušeně Peter. Jelikož Náchod slavil první titul v historii klubu tak se nám nepodařilo výtáhnout nějaké vyjádření z Náchodského týmu. Jenže oslavy byly hodně zajímavé. Začalo to nevině pivem a vínem. Hráči se bavili a popíjeli. Jenže pak vytáhl kdosi z Náchodské základní jedenáctky jointa. A pak se začli dít věci! Nejdřívě se majitel klubu Rychleji ztratil se svojí přítelkyní domů, čehož hráči využili a jointa zapálili. "V klidu si takhle kouříme a pijeme to pivko a najednou TT začne rapovat čehož jsme se chytili všichni" prozradil ještě opilý mafil naší redakci. "Já si myslím, že šlo o jasnou provokaci! Přimda prohrála a ještě urážejí můj ještě úplně nedokonalý rap. Navíc napíšou (ne)básničku a hned z toho udělají hit" rozčiloval se neznámý rapper jay.dym. Naše redakce přikládá text složeného vítězného „tracku“.


"Jmenuju se TT, je mi 23 let a tohle je náš track!
Já jsem zase Lukinho a je mi 23 let, pocházíme z Náchoda to není žádná náhoda!
Jou náš RAP je svatá pravdička a Přimda se nám dívá na zádička!
Jmenuju se mafil, je mi 31 let a tadyto je náš svět, jéé!
jay.dym mi říkal že časy budou horší ale zatím se to jenom lepší!
jay.dym neumí rapovat a proto na nás musí ještě trénovat OU JÉÉ!
Děkujeme za gratulace, příští sezónu vyhrajeme zase JÉ JÉÉÉ!
Po pěti letech hraní , skoro pořád s tou stejnou bandou lidí , můj první titul , ou jé
Ahoj ja jsem kaktus je mi devatenact ve hre nejsem ani dnu patnact titul s nachodem slavime ostatnim hru zkazime ejkej kaktus freestyle"





Rychleji a Lord TT... Proč se zastávají jay.dyma?
Podařilo se nám po včerejším zápase Náchoda s Budějovicemi odchytit majitele a kapitána týmu FK Náchod. zajímalo nás proč se hráči i přes jasné důkazy mluvící proti jay.dymovi stále zastávají tohoto (ne)zástupce. Jelikož tým spěchal oslavit nečekanou výhru proti celku Dynama, podařilo se nám vytáhnout jen pár informací.
"Mě se jay.dym vždycky líbil, baví mě jak je lehce ovlivnitelný a lehce se nechá přemluvit ke špatnému kroku. Dále ho obdivuji za to, že chce být jako já, tedy ten nežádoucí hráč na FMku. Docela mě překvapuje, že hráči ještě nepodali hromadnou stížnost na tohoto hráče, podle mě napáchal více škody než užitku jako zástupce, za což má můj obdiv" prozradil Lord TT.
"Mě nejvíce naštval tím jak pustil zápas v 18.kole, to bylo něco co sem mu nepřikázal za čeho ještě musíme s týmem vyvodit následky, jinak ho chválím za to, že jedná přesně podle toho, co mu nařídím. Takže až na jeden velice omylný krok, musím jay.dyma pochválit".. Dále už nám majitel Náchoda Rychleji neprozradil nic z toho na čem jsou s jay.dymem domluveni.




jay.dym čelí dalšímu obvinění
Sotva se tento manažer oklepal z několikanásobného obvinění už čelí dalšímu problému. Finanční úřady totiž začali řešit jakým záhadným způsobem se jay.dym dostal k TJ Tatranu Přimda. Podle našich spolehlivých reportérů se pokusil nejdříve bývalého majitele Přimdy podplatit, aby klub prodal ve prospěch hráčů. Ovšem FyLA není žádný amatér a této léčce se bez problémů vyhnul. O několik dalších dní dále ovšem FyLA dostal nečekanou zprávu „Prodej týmu byl úspěšný“. FyLA absolutně nevěděl proč je prodán jeho milovaný tým a z jakého důvodu ho najednou vlastní jay.dym. Když se finanční úřad zajímal jak je možné, že jay,dym koupil Přimdu za pouhých 400KF, tak přišel na zajímavou věc a to byla neshoda ověření podpisů. Takže bývalý zástupce admina čelí dalšímu obvinění, tentokrát za falšování podpisu. Jestli se prokáže, že jay.dym zfalšoval podpis, tak dostane FyLA Přimdu zpět a jaký případný trest bude čekat na jay.dyma, tak o tom Vás budeme ještě v dalších číslech informovat.




Bude SK Slavia Praha vyřazena z nejvyšší soutěže?
Ve středu 28.ledna Slavia hrála doma proti Baníku. Zápas byl od samého začátku přerušovaný kvůli fanouškům, který nemohli přijít na jméno brankáře hostů. Fcb2004 má výbornou formu a to dovádí některé fanoušky i hráče k šílenství. Neklidní fans neustále řádili, rozhodčí musel během první poloviny celkem osmkrát přerušit hru, aby pořadatelé uklidnili své nadšence. „Slavie je jeden z týmů, který má obrovskou podporu fanoušků, ale tohle prostě přehnali“ uvedl Pema. Stadion Wembley musel projít po tomto zápase velkými opravy a kapitán týmu Il Faraone 92 oznámil, že s majitelem týmu řeší jak vyřešit současné nespokojení fanoušků. Je pravda, že Slavia začala ligu hodně dobře, ale pak z nějakého důvodu, co přišla do týmu asistentka trenéra, tým pražského celku nehraje vůbec dobře, „jako by se ani nesoustředil na hru“ smutně řekl martin.146, který přišel nedávno o kapitánskou pásku, když sešívaní museli kvůli marným výkonům odstoupit do druhé ligy. Jestli se FM asociace rozhodne poslat Slavii do nižší ligy nebo dostane jenom pokutu (hovoří se o pokutě 2 500 000KF) i to pro Vás budeme nadále sledovat.




SAF se nám svěřil s problémy
V minulém čísle jsme Vás informovali, že jay.dym ukázal svou náklonost k LÁNĚ. I když to nevypadalo, že by tato hráčka měla nějaký zájem opřít si své staré kolo o jay.dyma, tak i přesto má manažer Manchesteru United jisté obavy. Třetí nejoblíbenější hráč hry již několikrát veřejně lanařil LÁŇU aby posílila jeden z jeho týmů. "Zkušená hráčka a kapitánka zatím odolává této nabídce. Jen se mi dostala informace, že to jay.dym myslí vážně, pozval LÁŇU na večeři a to přímo v jeho soukromém letadle" uvedl smutně SAF. Nejbohatší hráč hry se nám svěřil, že již delší dobu nefunguje jejich vztah dobře. Prý LÁŇA nechce být ta žena v domácnosti a nutí nechutně bohatého hráče doma pracovat. "Prý si domů vodí svoje kamarádky a pak společně šikanují SAFa. To bude asi důvod proč se Sir Alex v poslední době chová tak zvláštně" uvedl jeden z jeho dlouholetých kamarádů. Ale i přesto si SAF myslí, že jay.dym nemá šanci. Naší redakci se ještě dostalo informace, že SAF zvažuje, že by se jay.dymovi mohl pomstít přes jeho přítelkyni Simonu. Bohužel se nám, ale nepodařilo zjistit o jaký ďábelský plán se jedná.




Redakce Hotseat obviněna
Hráč TripleG se soudí s redakcí Hotseat. Prý zaplatil redakci 250 000Kf za to, že ve svých novinách uvede reklamu Viktorii Přerov. "Nejen, že si nechal nejdříve poslat KF na účet a pak si zablokoval zprávy a přestal brát telefony, ale dokonce odmítá vrátit peníze či konečně vydat tu reklamu. Majitele redakce se mi nepodařilo už tři týdny zastihnout v práci, dle jeho sekretáře Lukinha de Valczinha má majitel novin dlouhodobý průjem. "Prý jay.dym vůbec neví čím to může být, napadáho pouze dodavatel obědů a večeří Peter Polik da Fallenncci známý jako PPLka" uvedl jeden z jeho spoluhráčů. Po této informaci se samozřejmě začla důkladně zkoumat kvalita jídla a případně jestli Peter Polik da Fallenncci náhodou nesype něco jay.dymovi do jílda. I přes jay.dymovi zdravotní problémy chce TripleG soudně řešit spor. "Požaduji vydání reklamy a zaplatit ušlou škodu 4 000 000KF" uvedl TripleG. Jak dopadne soudní proces a kdy se jay.dymovi zlepší zdravotní stav o tom Vás budeme samozřejmě informovat.




Endes jako častokončící hráč
Je tomu pár dní co prima.kluk udělal anketu o tom jestli má endes pokračovat ve hře. Výsledky ankety byli jednoznačné, " když chce skončit, ať skončí" uvedla řada hráčů. Nevím proč endes dělá to co dělá. Neustále zakládá nové a zároveň nesmyslné diskuse (cca jedna z pěti má smysl - poznámka redakce) a tým ZA mlčí. K tomuto se vyjádřil jay.dym: "Endese je nejlepší ignorovat. On chce být středem pozornosti. Nechce nikomu ublížit, on je provokuje a snaží se hýbat s diskusí. Já jako s hráčem jsem s ním neměl nikdy žádné problémy, ale co se týká veřejných diskusí tak je to provokatér a dokud na něj hráči budou reagovat, bude dělat stále to jisté dokola. Jeho kauzy a nikdy už nevydané noviny mluví podle mě za vše". Je pár hráčů co ho má v oblibě, ale ty naše redakce řadí k provokatérům, stejným jako je on sám. Pak je drtivá většina komunity co chce aby skončil, když to sám několikrát psal, zatím se ale tato většina nedočkala a vzhledem k tomu, že naše redakce dobře hází kostkou, hráč nikdy neskončí, jen o tom bude mluvit, stejně jako ZA jay.dym, že skončí na konci roku ve funkci.




Kate ZA?!
Jako co? Hráčka která neustále spamovala diskuse i chat, smajlíky nebo ovocem má být ZA? Pro mě obrovské překvapení, stejně jako co udělal freon100, ale postavil se k tomu jako chlap (palec nahoru). Mám-li být upřímný, mě se to moc nelíbí.. Zvláště pak člověk co najednou zamyká diskuse (byl jsem rád, že si mi to zamykání podařilo odbourat) o bankrotu.. Nevím proč to Kate dělá, ale měla by si uvědomit jak se chovala a co dělala podle toho jednat jako ZA.. Tohle je opravdu hodně přetažené za vlasy.. Sám dělám ptákoviny a pak zamykám diskuse ve kterých se vůbec nic neděje? Je to na zamyšlenou. Já jsem kromě spamu (v podobě ovoce ve zprávách nebo nesmyslné posílání malých částek KF na můj účet) nikdy s Kate problémy neměl ale musím uznat, že nejsem spokojený s jejími kroky. Snad se nad tím zamyslí.. Protože pokud nevím, ptám se.. Ale z etického hlediska nemůžu dělat něco co se mi nelíbilo, nebo něco co jsem dělal sám. Takže volba PK mě překvapila, ale respektuji ji a přeji Kate hodně štěstí a málo problémů, protože vzhledem k její dost perné minulosti to bude mít s komunitou dost těžké.. A start ve funkci s bobříkem a hned zbytečné zamykání diskusí ji úplně nepomáhá.. Ale naše redakce jí nechce shazovat. Je to jen pár vět na zamyšlení, především pro ní.. Podle mě má potenciál být dobrou ZA..




Doufám, že jsem nikoho neurazil ani nepohoršil. Pokud ano omlouvám se.




Hokejoví fanoušci
Potkali se dva hokejový fanoušci a sdělují si novinky:
„Ten útočník Vanura se chtěl z neštastné lásky zastřelit.“
„Neříkejte! A jak to dopadlo?“
„Jako obyčejně…, netrefil se.“




Římské zápasy
Římský císař promlouvá ke gladiátorum:
„Gladiátoři, dneska budete mít zápas ve vodním pólu. Mužstvo, které vyhraje, dostane svobodu!“
„A jak poznáme soupeře?“ ptají se gladiátoři.
Císař se uchechtne a povídá:
„Snadno, krokodýli budou mít bílé čepičky.




Velký sportovec
Ty takovej sportovec, lyžař a piješ slivovici?“
„Co se divíš, zítra neskáču, ale jedu slalom!“




Porazil Kasparova
Vytahuje se Karel Jardovi: „Kámo, nebudeš tomu věřit, já porazil Kasparova!”
„To jsem nevěděl, že taky hraješ šachy,” podiví se Jarda.
„Nehraju, ten pitomec mi vběhnul přímo pod auto!”




Fotbalista s rozhodčím
Přijde fotbalista po utkání k rozhodčímu: "Jak se má váš pes?"
"Jaký pes, já žádného nemám!?" nechápavě zavrtí hlavou rozhodčí.
"To je divné, slepý jste a psa nemáte"




Nemyslete si, že jsem zase začal vydávat noviny. Nějakým omylem jsem zabloudil na staré PC a našel tam složku se svými výtisky.. Tak sem si říkal, že by třeba někdo rád zavzpomínal na staré časy.. Nevím zdali někdy ještě něco vydám.. Času je málo, repektive není, je to o lenosti a i tohle dát do kupy mi dalo docela zabrat.. Takže snad jste se aspoň jednou pousmáli.




Něco k zbláznění.. Opravdu jsem nezměnil styl hudby který poslouchám










VAROVÁNÍ!!! V tomto výtisku vydavatel nenese zodpovědnost za mylné informace. To znamená, že v tomto výtisku se nachází více než jedna mylná informace. Proto žádáme hráče, aby si články nebrali osobně, není to myšleno jako provokace či urážka, ale jde o cíl pobavit hráče!

VAROVANIE!!! V tomto výtlačku vydavateľ nenesie zodpovednosť za mylné informácie. To znamená, že v tomto výtlačku sa nachádza viac ako jedna mylná informácia. Preto žiadame hráčov, aby si články nebrali osobne, nie je to myslené ako provokácia či urážka, ale ide o cieľ pobaviť hráčov!

(20.09. v 17:46 vydal jay.dym)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku