Fotbalový manažer online


Tipy zástupců k volbám zima 2017


Ahoj :). Měl jsem v plánu vydat další díl Rychlejšího názoru, tentokrát zaměřený na zimní volby 2017. Bohužel mě ale zahltilo hodně povinností. Ještě než se tak stalo jsem stihl napsat končícím zástupcům + Lord TT a zeptat se, jak by oni chtěli, aby vypadal další tým zástupců (slovo tipy v nadpisu je proto trochu zavádějící). Chtěl jsem k tomu ještě i sepsat zbytek novin, ale vzhledem k okolnostem jsem se rozhodl vydat to, co mi napsali samostatně, už tak je to pozdě a nerad bych, aby jejich námaha přišla úplně vniveč :).

Otázka: Ahoj, nevadilo by ti zveřejnit jaké máš favority do voleb a koho si volil/a? :) Když-tak napiš jména, důvody, napíšu to do novin pokud nějaké vydám :D.

Vorajs
Můj hlas každé volby patřil jay.dymovi, jelikož se rozhodl vzdát se kandidatury, tak jsem přenechal hlas dle mého druhému nejlepšímu zástupcovi (když nepočítam sebe :P)
SAFovi. Z prostého důvodu, když nekandiduje jay.dym, tak je potřeba si udržet někoho s velkými zkušenostmi a SAF je má na rozdávání
V CZ verzi bych rád viděl jaye, bohužel nekandiduje, takže z aktivních kandidátů bych přivítal Rychlejiho (momentálně jsou 2 kandidáti a já :D).
V SK verzi kalla jednoznačně. Od jeho působení v mém týmu jsem poznal, že to je rozumný kluk a shoduji se s ním v názorech. V UK verzi SAF a Lord. Tam není co řešit. :-)

Kate
Favoriti jsou jay.dym, Vorajs, SAF, LordTT, kalla, freon100 a moje volba je tajná. :-)
A důvody se mi moc vypisovat nechtějí, je jich dost. :D

Lord TT

Takže:
Volil jsem tebe, důvody celkem jasné, znám tě roky, znám tak nějak tvoje názory, úhel pohledu a vím, že budeš člověk na správném místě.

Další jména, které podporuji: CZ
jay.dym: Dlouhodobá opora týmu, sice občas až příliš měkký, ale v hlavě to má celkem srovnané a ví co je správné. Ač jsem měl občas k němu výhrady, pořád je to jedna z nejlepších variant.
RobCZ a Pema: Dva bývalí zástupci, které bych volil spíše pro jejich zkušenost než cokoli jiného. Nijak lépe je neznám, ale rád bych je ve funkci viděl, nebo třeba si i vyzkoušel spolupráci s nimi.

SK
mega13: Bývalý ZA, jedna z opravdových legend hry, navíc dle projevů v diskusi velice inteligentní a rozumný člověk, který by byl pro tým obrovským přínosem. Mrzí mě, že to dělat nechce, ale pořád věřím, že se nechá přesvědčit. Jeden z mála hráčů ve hře, kterých si opravdu vážím.
oiram3395: Mám s ním dobré zkušenosti z prvního období kdy jsem byl ZA, líbil se mi jeho styl fungování i jeho názory, rozumím si s ním a považuju ho za spolehlivého člověka.

freon100: Byl sice z funkce odvolán, ale k tomu co se stalo se postavil jako chlap, což jen tak někdo neumí. Kromě téhle události se mi s ním vždycky dobře spolupracovalo, takže další volba, kterou bych rád viděl.
Kate: Trochu překvapivě, byl jsem silně proti tomu aby ji PK do funkce dosadil, ale je pravda, že její pohled na věci, který je často dost odlišný od ostatních ZA, je důležitým zrcadlem a pomáhá určité věci doladit a vyřešit lépe. Už jen proto by si zasloužila zkusit si jedno celé období ve funkci.

ENG
Těžko volit, moc hráčů tu není a ti co tu jsou jsou pro mě většinou neznámí.
SAF: Přes veškeré neshody v minulosti musím říct, že když má čas, dělá svou práci poctivě a i když se občas neshodneme ani teď, většinou jsou to konstruktivní diskuse.
Bombér78: Znám ho jako majitele svého týmu, je to rozumný chlap s pevnými názory, otázka je, zda by to dělat chtěl.

MuaKuvoco della Arrakis
za svk to je freon, za cze rychleji a za eng SAF. A důvody? Žádné extra nemám první a poslední jmenovaní (freon, SAF) jsou podle mě lidmi na svém místě a neměli by chybět v týmu ZA. A rychleji? Možná proto, že jsem pro něj hlasoval i minule a to mu uteklo o pár hlasů, tak by si to zasloužil tentokrát. A Vory by mohl být adminova volba, když Jay nekandiduje, pokud jsem něco nezaspal.

Sir Alex Ferguson

V CZ verzi jsem hodně zvědav jak dopadnou současní zástupci. Jay.dym sice chce do důchodu, ale třeba bude mít takovou podporu, že ho to nakopne pro další pokračování. Taktéž jsem zvědav, jak by se prezentoval Lala, pokud by byl zvolen. Nemůžu si pomoct ale vidím v tom rétoriku Bureše. "Posledních 25 let tady bylo všechno špatně! Že jsem v těch posledních letech vydělal miliardy vám ale může být ukradené." Podle Lala je také všechno špatně a přitom když byl ZA, jeho aktivita rozhodně nepatřila k nejlepším. A Vorajs podle mě zůstane.
V SK verzi jsem zvědav. Zde si myslím, že by mohlo teoreticky dojít ke změně obou zástupců. Možná i kalla by si mohl vyzkoušet, jak je tato práce někdy nevděčná.
No a v ENG verzi? Pokud teda TT dodrží svá slova, tak jsem hodně zvědav. Já osobně žádnou kampaň vést nehodlám (i když kandidatury se nevzdávám) a jsem na výsledky hodně zvědav. Zde nemam vůbec žádnou představu, kdo by se mohl stát ZA i když mám jednoho člověka, u kterého jsem přesvědčen, že má šanci, ale vzhledem k určitým událostem by se mezi ZA zařadit neměl.

jay.dym
UK - SAF lidem - To je tak nějak jasné. Několika léta zkušenost.

UK - TT adminem - Zde taky jasná volba, TT toho udělal ve funkci mnoho, udělal drtivou většinu situací k novým zápasům a veliká (největší) aktivita na diskusi.

SK - freon lidem - Je to osvědčená klasika, nevidím důvod proč by nemohl znovu být ZA.

SK - Kate adminem - Důvod napsal samotný admin v diskusi.

CZ - Rychleji lidem - Už minulé období postoupil do druhého kola, dlouholetý hráč co zná hru a tváří se zkušeně. Já osobně v něm vidím ideální náhradu za sebe.

CZ - Vorajs adminem - Ač v CZ je širší výběr mezi kandidáty, myslím si, že PK sáhne po tomto mladém nadšenci.

Děkuji všem ZA za čas co mi věnovali a znovu se omlouvám, že to s těmi novinami zase nedopadlo :D

(19.12. v 11:40 vydal Rychleji)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku