Fotbalový manažer online


Pepeckovy noviny - Rozhovory #2


Ahoj, dneska tu máte další noviny, tentokrát obsáhlější a barevné, jak jste chtěli :). Dneska tu máme rozhovory s Misankem, Vorajsem, Ondrasssem a HanYMischelem.

Misank:
1. Ahoj, jsi 9. nejoblíbenější hráč, 13. nejaktivnější. Co to pro tebe znamená?

1. Ahoj. Děkuji za pozvání do nových novin a jsem rád, že ses do toho pustil a než odpovím, tak bych chtěl vědět taky něco o tobě. Napiš jak ses ke hře dostal a něco o sobě a odpověz mi prosím na otázku, po jaké době hraní ses dozvěděl, že se tady vydávají noviny a kde si je můžeš koupit? Narážím na to, že dlouho kritizuji umístění novin v této hře. Vydavatelé by si zasloužili za svou snahu lepší umístění. Kdysi jsem dělal anketu u nováčků co hru hrají do půl roku a cca 90% jich nevědělo kde se noviny dají koupit. A k 1. otázce: tabulku aktivity sleduji, ale není vůbec důležitá a tabulku oblíbenosti jsem začal sledovat, až když jsi mě upozornil, že tam jsem :-)

Takze misanku (smích), hru jsem nasel, kdyz jsem projizdel manazery na internetu a dozvedel jsem se o nich po mesici hrani, ale nevedel jsem jak je udelat. Jinak FM hraju 1 rok a par mesicu :).

2. Vlastníš Frýdek Místek, jsi kapitán Baníku a Chachar. Jsi jeden z těch fanoušků Baníku Ostrava co vypouští dýmy, chodí na trávník a ničí židle?

Chorea a pyro k fotbalu patří. Baník v tom patří k nejlepším. To že jsou i fanoušci, kteří občas vylijí pivo a pokřikují sprostě, tak to bylo vždycky. Ale chození na trávník a nebo jako bylo kdysi na BAZALECH házení lavičkami, odsuzuji. Baníkovské výjezdy si vybírám a je jich čím dál míň. Tak dva nebo tři v sezóně. Určitě pojedu do Olomouce.

3. Jake pro tebe bylo, kdyz se zmenil stadion baniku a uz nechodite na Bazaly?

Chodím na stadion pěšky :-D Ale i když BAZALY už nejsou, tak vždy budou naším domovem. Když kolem nich projíždím... Je to obrovský kus Baníkovské historie a pro mě to bude vždycky Domov Baníku.

4. Je pro tebe tezke starat se o dva tymy naraz?

Je. Nemám na to moc času. Snažím se těmhle týmům věnovat naplno. Občas se mi něco nepovede. Občas něco nestihnu. Mou velkou inspirací je Pema. To co tady dělá pro tipéry a navíc stíhá se věnovat rodině a pracovat na baráku a chodit do práce. Klobouk dolů.

5. Jednou si psal v tajné diskuzi ze chces skoncit, proc si tehda chtel skoncit ale neskoncils?

Byl jsem naštvaný na hodně věcí najednou. Bojovat tady neustále o nepostup a nebo sestup a nebo neaktivita hráčů. Hlavní důvod byl vás více vyhecovat k větší aktivitě

6. Zachrání se Baník?

Když bude hrát stejně jako proti Plzni, tak ano.

Vorajs


1. Stejna otazka jako u Laly, jak prozivas funkci ZA a jak hru dlouho hrajes?

1. Ahoj, zdravím všechny čtenáře a děkuji za pozvání do novin. Hru hraji od roku 2008 a nejdříve mi byl párkrát smazán účet a poté jsem měl při přechodu na nové FM pauzu, ale jinak můj začátek se datuje k roku 2008. Ze začátku jsem ve funkci ZA viděl možnost hru zlepšit, posunout atd., ale bohužel zas takové pravomoce ZA nemají. Takže se dohlíží hlavně na chod diskuse a dodržování pravidel. Každopádně si moc vážím, že mě lidi 2x za sebou zvolili jako "svoji" volbu.

2. Kolik casu denne venujes FMku?

. Abych řekl pravdu, tak od té doby co pracuji v kanclu, tak jsem tu často, ale občas se jen podívám jestli mi někdo nepíše a to je všechno, ale moje aktivita je asi větší, než by si můj osobní život představoval.. Třeba se to po mém funkčním období coby ZA změní.

3. Lala rikal ze PK neni dostatence aktivni, jak ty se s tim vyporadavas?

3. Trošku mě to mrzí, ale bohužel s tím nikdo nic neudělá a nikdo nemůže říct Jirkovi, ani slovo. Kdyby se rozhodl, že už neudělá nic, tak je to jeho rozhodnutí. Byl bych rád, kdyby se hra posouvala (R/r)ychleji, ale občas toho času není moc, každý kritik by se měl zamyslet, jak by to zvládal on.

4. Jaký si měl nazor na FM, když si začínal?

4. Jelikož mi bylo 12, tak úplně nevím, asi jako ty. :D Ne, dělám si srandu. Byla to jediná jednoduchá hra, kterou jsem znal, takže jsem měl šanci být dobrý. Bavila mě jednoduchost a originalita. Hra se za ty roky neuvěřitelně posunula, ale těžko to vysvětlím někomu, kdo hraje hru rok.

5. Jak si přišel na přezdívku Vorajs?

5. To mám od základní školy, nejdříve to byl Vorajs dle mého přijmení a poté Vory.

6. Jake to je, kdyz nejací hráči nerespektují pravidla opakovaně?

Je to unávné, když to daný jedinec dělá naschvál. Na druhou stranu se občas opravdu zasměju, jak pestrý musí mít člověk svůj život, když si to vylévá tady.

Ondrasss:

1. Ahoj, jsi nejaktivnější hráč, co to pro tebe znamená?


Je to pro mě taková výzva a zároveň trénink mozku, jestli si vzpomenu každou hodinu kliknout. A samozřejmě, je to také tak trochu závislost.

2. Za dva mesice tu budes rok, jaka je pro tebe nejvetsi zmena?

Tak ve hře určitě největší změna byla grafická změna verze hry. Z počátku mi to dělalo problém, pak jsem si zvykl.

3. Hrajes za Roudnice nad Labem, myslíš, že postoupíte do 1. ligy?

Snad ano, nemáme špatný tým. Část hráčů, včetně mě, je původně z Baníku Sokolov a ten, ač ligu nikdy nevyhrál, tak kvality měl. Akorát neměl štěstí.

4. Tvůj názor na Lorda TT.

Osobnost hry, výrazný hráč, legenda. I když ne u každého oblíbený. Každopádně je škoda, když skončí jakýkoliv hráč.

5. Jaký máš názor na FM? Máš nějaké oblíbené hráče?

Tak FM, buď tě chytí a dlouho nepustí, nebo po pár dnech skončíš. Mě osobně to chytlo. Ono taky záleží na tom, jak se ze začátku chytneš, jestli se dostaneš do slušného týmu. Mě se to povedlo. Ze začátku jsem se dostal do Baníku Sokolov, později tam dělal kapitána kovacik, ten mě hodně naučil a nakonec jsem se stal taky kapitánem. A oblíbení hráči? Rubinho za důvěru kterou ve mě vložil a kovacik za to, co mě o hře na začátku naučil.

6. Jak si dosel ke sve prezdivce?

No tu už používám ve světě internetu tak 15 let. Vzniklo to v době, kdy jsem si zakládal svůj první mail, chtěl jsem mít v nicku své jméno, S je zároveň první písmeno v mém příjmení. A protože Ondras už nebyl k mání, dvě S jsem nechtěl, tak proto sss a už mi to zůstalo.

HanYMischel:

1. Ahoj, ty jsi nováček a hned ses zapojil do hry. Jsi furt vidět. Jaký máš názor na hru?


Ahoj rozhodne nováček nejsu hrál sem tu hru před pár lety, ale pak sem neměl čas kvůli práci. Ano máš pravdu. Snažím se být každou chvíli online. Jak jsi mohl vidět jsu kapitán týmu FK Jablonec a snažím se pro tým udělat maximum. A další důvod proč jsu online několikrát za den, tak to proto že mě ta hra velice baví. Názor na hru, jak sem už zmínil strašně mě FM baví, ta hra je vážně velmi povedená. I když na to někteří hráči mají špatné ohlasy tak s něma nemůžu souhlasit.

2. Ty jsi kapitán týmu FK Jablonec, jak se ti tam daří? Líbí se ti kapitánovat?

Jak sem zmínil jsu kapitán Jablonce. Děkuji majiteli že mi dal možnost být kapitánem. Jsu strašně rád že má ve mě majitel důvěru a proto se snažím udělat pro FK Jablonec co nejvíce. Tím myslím hledat nové tváře pro tým, doplňovat benefity, když je tým nespokojený udělat všechno pro to abych to napravil a měli všechno pro spokojenost spoluhráčů. Ano kapitánství mě velice baví věnují tomu hodně času. Popravdě ti řeknu ten tým to je moje rodina.

3. Jak tě napadla právě přezdívka HanYMischel?


Tak přezdívka HanYMISCHEL je z toho důvodu že moje přezdívka je HanY a Mischel je z toho důvodu že moje nejdražší přítelkyně má přezdívku Mischel

4. Co si myslíš o PK?

Co si myslím o PK? Tak ještě sem s ním neměl žádný problém, a když jsme něco řešily vždy jsme se domluvily. Myslím si že to je hodný férový chlap.

5. Jakému fandíš týmu ve skutečném světě?

Promiň ale skoro se nedívám na televizi a už vůbec ne na sport. Takže žádnému.

6. Hraješ ještě kromě FM nějaké jiné hry?


Teď momentálně bydlíme s přítelkyní krátce a zařizujeme si byt. Takže nemám na to absolutně čas. Takže žádné

7. Ty si říkal, že si tuto hru už hrál. Pod jakou přezdívkou a v jakém týmu si hrál?

Tak to už si nevzpomínám. Ale mám pocit že to byl Chotěboř a majitel byl El Kájo.

Tak tady jsou ty noviny, omlouvám se za gramatické chyby. Další noviny vyjdou zase někdy příští týden, pokud na to budu mít čas.

(11.04. v 21:18 vydal pepecek1 FCB)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku