Fotbalový manažer online


Pepeckovy noviny - Rozhovory #4








Ahoj, omlouvám se, že dlouho noviny nevyšly, a že tyhle noviny jsou krátké, nemám moc času, bo mám toho hodně ve škole. Děkuji

Ještě než začneme, tak Vám musím říct, že tento rozhovor byl uskutečněn už měsíc dozadu. Děkuji.

Daniel Alves:

1. Ahoj,jaké jsi měl pocity ze hry, kdyz jsi začal?

Ahoj, já jsem před spoustou let v této hře už byl registrovaný, ale po prvotním přihlášení jsem se již nikdy nepřihlásil, hra mi přišla zvláštní, nezaživná. Když jsem se registroval nyní znovu, tak to bylo z důvodu velké nudy v práci. Po chvíli mě hra dost chytla a věřím, že na to měl velký vliv můj první zaměstnavatel Ariel Perregini.

2.Jak si přišel ke své přezdívce?

Původně jsem se jmenoval safa_sebi, což používám jako nick na jedné nejmenované sociální síti. Je to vlastně Šáfa, což je odvozeno od mého příjmení. Sebi mě oslovovali na nejmenované online hře, jelikož má přezdívka byla Sebastian Monroe. Pak jsem si řekl, že se přejmenuji a napadl mě můj velmi oblíbený fotbalista Dani.

3. Jsi kapitán ACS, už je jasné, že nepostoupíte do 1. ligy, jaké mate plány pro příští sezónu?

Ano, to je pravda. Již před začátkem jsme avizovali, že nechceme postoupit do 1. ligy a chceme skončit na prvním nepostupovém místě. Počítali jsme s postupem Roudnice a Varnsdorfu, ale ten nám zhatil plány přesunem týmu. Vypustili jsme tak pár zápasů, abychom se propadli v fabulce pod další silné týmy Frýdek a Ostrava. Nyní již nastupujeme v plné sestavě. Už jen záleží na vývoji zbytku sezóny, zda nebudeme nuceni vypustit nějaký další zápas.

4. Máš 14 hlasů na bobříka, viš porč ti to lidi dávají? A jak to vnímáš?

Ještě nedávno jich bylo o pár více. Neříkám, že tomu tak je, ale osobně si myslím, že je to z důvodu nedávné kauzy s jedním mým bývalým spoluhráčem, jelikož drtivá většina hlasů v návrhu na bobříka mi byla udělena v průběhu největší eskalace kauzy.

5. Jak hru prožíváš teď? Co je pro Tebe největší změna od začátku co tuhle hru hraješ?

Hru si opravdu užívám a baví mě, což je hodně ovlivněno právě tím, co považuji za největší změnu. Tou je můj přestup do ACS, jelikož je to ta nejlepší parta lidí, se kterou jsem tu zatím hrál. Tím bych však nerad nějakým způsobem urazil bývalé aktivní spoluhráče. Každý den spolu komunikujeme i ve skupinové koncerzaci na nejmenované sociální síti, víme o sobě spoustu věcí i z osobního života a parádně se bavíme. Možná to bude vypadat, že svým spoluhráčům záměrně "pochlebuji", ale toto myslím opravdu upřímně. Doufám, že oni to ví a mají to podobně. Děkuji za rozhovor, byly to hezky zvolené otázky, sedly mi. :-)

Ještě jednou se omlouvám, že je jenom jeden rozhovor za tak nepříznivou cenu, ale nemám čas a potřebuji peníze.

Děkuji za podporu mého týmu TJ LOKOMOTIVA Ostrava.
Přispěli: Spartakus 5 000KF, Daniel Alves 25 000kf, VOJANDA 150 000KF (spolupráce)





(18.06. v 14:15 vydal pepecek1 FCB)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku