Fotbalový manažer online


Rexíkovy Noviny #1. vydání


Vítám vás u mých prvních novin, poprosil bych vás, abyste psali jakoukoli kritiku do diskuse Rexíkovy Noviny, rád se z ní poučím. Slibuji vám, že další noviny budou ještě lepší, protože se poučím z chyb, které tu pravděpodobně udělám...
Každopádně dost keců a vrhneme se na to !


Co vás v tomto díle čeká?
1. - Rozhovor se Zástupcem Admina jay.dymem
2. - Náš fotbal a fotbal v zahraničí
3. - Nějaké informace, vtípky a poděkování na závěr :-)

Vysvětlivky: R= redakce H=host

1. - Rozhovor se Zástupcem Admina jay.dymem.

R: Zdravíme jay.dyma v historicky prvním vydání Rexikových Novin !!!

R:1. Odkdy působíš na FM?
H:Ahoj, děkuji za pozvání na rozhovor a dobrou tureckou kávu. Jak ukazuje profil, má poslední registrace je 29.7.2012, ale hrál jsem několikrát i předtím, ale nikdy jsem u hry nevydržel déle než pár týdnů. Pamatuji si kdy tu (na CZ před spojením verzí) byl král Brezinho a mě dal šanci chytat jako nováčkovi v Teplicích, bylo to někdy před Vánoci než se zavedli skill body. Pak jsem ještě hrál u modrooka v Mladé Boleslavy na pozici záložníka. Ale plně hraji až od toho data na profilu :-D.
R:2. Pro ty, kdo tě neznají, jako např. nováčci, představ se prosím :-)
H:Jsem 24-letý údržbář v místní Rokytnické fabrice na výrobu pizz a plněných knedlíků. Hraji florbal (1.FC SUPY Rokytnice v Orl.h. Tady na FM jsem lehce přes tři roky zástupce admina.
R:3. Jak vnímáš nové změny ve hře, jako např. Akademii, nové vstupné na LM, apod.?
H:Já jsem nikdy boty do hry nechtěl, ale musím podotknout, že to prima.kluk zavedl dobře, pěkně to promyslel. Ono se ukáže jak akademický hráči fungují, až "zmizí" ta první vlna botů, která vznikla s novinou a tím, že si to každý chtěl vyzkoušet. Já jako manažer samozřejmě uvítám více KF za vstupné, ale osobně jsem přišel s jiným řešení LM, snad se někdy něco podobného zavede, až Jirka dodělá verzi pro mobily, zatím je PK zastánce, že upravil LM dost, byla to psychika a nyní daleko vyšší vstupné.
R:4. Co říkáš na Lookiho a ten rozruch okolo něj?
H: Loooki měl vydržet než mu skončí trest a taky by měl přijít a domluvit se s PK na případném splacení bonusů. Jde o to, že vyvedl pár bejkovin a měl by si to uvědomit a nechovat se jako nějaký ukřivděný hrdina. Ze začátku jsem ho měl celkem rád, stejně jako většina hráčů se kterými se bavím.
R:5. Co by jsi navrhoval, aby nedocházelo k tomu u čeho došlo u Lookiho -39 bonusů? Můj návrh je aby bylo max -5 bonusů a pak buď aby se to splatilo a nebo smůla...
H:Já osobně navrhuji čestnost dodržet pravidla, či zákazy a doporučuji se vyhnout blokaci či jiným trestům aby byl všeobecný klid a mír. Nikomu ze ZA, ani adminovi, nedělá radost někoho jakkoliv trestat. A to, že se LLW dostal tak hluboko do mínusu je smutné, jak jsem psal v jedné diskusi, jen zneužil adminovu naivitu a dobrotu, že počítal s tím, že někomu bonusy přijdou až po přestupovém dni (například) a tak by musel čekat půl sezony na přestup. A mám pocit, že tam PK nějaký omezený počet záporných bonusů pak po zkušenosti s LLW dal ale jistý si nejsem, každopádně to vždy každý zaplatil (kromě jednoho hráče).
R:6. Něco co by jsi chtěl vzkázat lidem na FMku? Či nový nápad/návrh na nějakou novinku ve hře?
H:No.. Byl bych rád kdyby byl na FM klid a nikdo se nemusel trestat, napomínat.. Ale to se bohužel nikdy nestane :-D.. Novinek teď bylo celkem dost a bohužel se další asi v brzké době nedočkáme, protože PK má moc s práce s předěláním FM pro mobily.
R:7. Jaké to je být tak úspěšný manažer? Vlastníš několik týmu včetně tvého, řekl bych nejoblíbenějšího Jindřichova Hradce. Co vše to obnáší? :-)
H:Tak je to krásné být neustále na špici verze, ať je to jakýkoliv tým. Jen mě mrzí, že se nám nedaří v LM, ale snad to někdy zlomíme :-D. A co obnáší starat se o své týmy? Když máš loajální hráče v týmech tak jde vše samo a je to i zábava :-).

2. - Náš fotbal a fotbal v zahraničí.


Los základních skupin Evropské ligy českým klubům nepřál. Poslal je do skupin s nepříliš atraktivními soupeři, za kterými budou i daleko cestovat.

Skupiny:
Skupina A: Villarreal, Maccabi Tel Aviv, Astana, Slavia Praha.
Skupina F: FC Kodaň (Lüftner), Lokomotiv Moskva, Šeriff Tiraspol, Zlín.
Skupina G: Plzeň, FCSB, Hapoel Beer Ševa (Pekhart), Lugano.

Program:
14. září: 19:00 Slavia Praha - Maccabi Tel Aviv, Zlín - Šeriff Tiraspol, 21:05 FCSB - Plzeň.
28. září: 17:00 Astana - Slavia Praha, 19:00 Plzeň - Hapoel Beer Ševa, 21:05 Lokomotiv Moskva - Zlín.
19. října: 19:00 Lugano - Plzeň, 21:05 Villarreal - Slavia Praha, Zlín - FC Kodaň.
2. listopadu: 19:00 Slavia Praha - Villarreal, FC Kodaň - Zlín, 21:05 Plzeň - Lugano.
23. listopadu: 19:00 Plzeň - FCSB, 21:05 Maccabi Tel Aviv - Slavia Praha, Šeriff Tiraspol - Zlín.
7. prosince: 19:00 Slavia Praha - Astana, Zlín - Lokomotiv Moskva, 21:05 Hapoel Beer Ševa - Plzeň.


Pozn.: Zlín odehraje domácí zápasy na stadionu v Olomouci.

Bohemka prohrála s Duklou 2:0, přišli tak o svou neporazitelnost...

Hamburk v bundeslize vyhrál i druhý zápas a vede po osmi letech tabulku. Porazil Köln 3:1.

Ousmane Dembélé přestoupil z Dortmundu do Barcelony. Katalánský klub zaplatí za dvacetiletého útočníka odstupné 105 milionů eur (asi 2,74 miliardy korun) a případné bonusy, které se mohou vyšplhat až 42 miliónů eur. Hráč ještě absolvuje lékařskou prohlídku.

3. - Nějaké informace, vtípky a poděkování na závěr :-)

Zápas MAYWEATHER vs McGREGOR.

Přenos začíná kolem 1 hodiny ráno. Zápas můžete kromě Nova sport sledovat na stránce Živé přenosy.
Pravidla budou jednoduchá. Bude to čistý box.

Kdo je vlastně favorit? Boxer Mayweather v profesionálním rignu nikdy neprohrál a může se pyšnit úctyhodnou bilancí 49 vítězství a žádná prohra. Z toho celkem devatenáctkrát poslal soupeře k zemi stylem K.O.
 
To McGregor párkrát z oktagonu odešel jako poražený, ale to pouze ve třech případech a dalších 21 zápasů vyhrál. Legendární byl hlavně jeho souboj s Natem Diazem, který Conora "uškrtil". Fandové irského zabijáka mají také v paměti souboj s José Aldem, kterého McGregor poslal k zemi za neuvěřitelných 13 vteřin!

Je zkrátka na co se těšit, protože jak Floyd, tak Conor patří ve svém oboru k absolutní špičce. Proto bude jejich vzájemný souboj také největším finančním trhákem v historii sportu.

Pár Slovenských vtípečků

Chlap súloží s náruživou ženou. Tá sa dostáva do extázy a vzdychá:
- Áno, ešte, poď, zvýš obrátky, rýchlejšie!
On zadychčane zahundre:
- A čo som ti ja, horský bicykel?

Tri nymfomanky - Nemka, Francúzka a Slovenka sa bavia:
Nemka:
- Chcela by som to skúsiť naraz s tromi mužmi.
Francúzka:
- To ja aspoň so šiestimi.
Slovenka:
- Ja by som chcela syna.
- Čo to tu trepeš? - oborili sa na ňu tie dve. - My sa tu bavíme o sexe.
- Ja viem, porodím syna, bude futbalista, keď vyrastie, na zápase dá vlastný gól a celá tribúna začne kričať: Jebem ti mater! A tu ja vstanem pripravená.

Poděkování

Především bych chtěl poděkovat jay.dymovi za jeho čas a finanční pomoc, bez které by tyto noviny nevyšly :-) Díky !
I vám samozřejmě moc děkuji za přečtení těchto novin až do konce :-) Doufám že se líbily :-) Určitě vás názor na ně napište do diskuse Rexíkovy Noviny :-)

(28.08. v 16:56 vydal Rexik_007)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku