Fotbalový manažer online


TTho Bulvárek - pravda o endesovi


Vážení a milí přátelé, vítám vás u speciálního vydání TTho Bulvárku. Jistě vás sem přilákal titulek a je to naprosto pochopitelné. V posledních dnech se toho ve hře událo víc než dost a tak ani naše redakce nemohla zůstat stranou. Proto jsme zpět, teď a tady s neplánovaným zbrusu novým Bulvárkem! Jsem rád, že jste dočetli až sem, protože díky tomu se mi podařilo z vás udělat oběť. Oběť něčeho, čemu se říká clickbait. Za to se vám samozřejmě omlouvám. Tohle vydání vůbec nebude o výše jmenovaném, nemám totiž potřebu klesat na jeho úroveň. Připravil jsem pro vás standardní číslo Bulvárku tak, jak si ho někteří jistě pamatujete. Příjemnou zábavu! :-)













Teplický fotbalový klub útočí na soupeře prostřednictvím hackera
Takřka detektivní práce našich redaktorů odhalila, že Fotbalový klub Teplice zaměstnává hackera, kterého využívá k výpadům proti svým soupeřům. Dle dostupných informací hacker v této sezoně prozatím realizoval pouze jediný úspěšný útok, lze však předpokládat, že se podobná situace může a bude opakovat. Zeptali jsme člena hnutí Anonymous, který si přál zůstat v anonymitě, co si o takových útocích myslí: „My jako hnutí bojující proti bezpráví podobné jednání rozhodně odsuzujeme. Zastáváme názor, že sport by měl zůstat čistý a takovéto praktiky v něm nemají co dělat. Na celou věc se plánujeme důkladně zaměřit a podniknout protiopatření na ochranu soupeřů uvedeného klubu.“ Za naši redakci můžeme doplnit jen tolik, že celou situaci budeme nadále sledovat a žádáme všechny čtenáře, aby monitorovali každý útok hackera a pravidelně nás informovali.

Fotbalové hvězdy zaplnily Fotbalový manažer
V posledních dnech se v prostředí Fotbalového manažera začala objevovat jména jako Rosický, Plavšič, Lafata nebo Kadlec. Při pokusu o rozhovor s těmito legendami byli naši reportéři rázně odmítnuti a doslova napadeni italsky mluvícími bodyguardy. Podařilo se nám však od zdroje blízkého jednomu z jmenovaných zjistit, že své mizerné výkony na hřištích hráči chtějí řešit alespoň kvalitními výkony v prostředí virtuální hry. Jaký však bude mít na slavná jména dopad, pokud se jim nepodaří porazit ani neznámé tváře, jako jsou například Jack Legur, Mirek Vrba, nebo Ernest Mydlo, to může být jedině předmětem spekulací. Dá se ale předpokládat, že na psychice nepřidá ani fakt, že výše postaveným v tabulce je dokonce i severokorejský diktátor Kim Čong Un.







Pro dnešní rozhovor jsem si zvolil hráče, který se ujal týmu jenž jsem zbaběle opustil. Je to dle mého názoru pohodový člověk a skvělý majitel a ve hře ho můžete potkat zejména na chatu pod přezdívkou BOMBÉR 78.

Díky že sis udělal čas na rozhovor pro naše noviny. Na začátek nám prosím tradičně o sobě něco málo prozraď. Kdo jsi, odkud jsi, co děláš, co ti v životě dělá radost, ale taky jak ses dostal ke hře a jak dlouho hraješ a tak podobně?

Ahoj, díky za pozvání, jmenuji se Václav Turek, je mi 39 let a pocházím z Lázní Bělohrad, pro ty co neznají okres Jičín. Pracuji v Lázních jezdím dodávkou, takže sem hodně na cestách. Jsem ženatý, mám tři děti a to je největší radost v životě. Tuhle hru sem poznal díky Lalovi, ještě ve staré verzi a dost mě zaujala a vydržel jsem až do teď. Hraju asi 5 let a stále mě baví jako bych byl nováček.

Pět let je poměrně dlouhá doba, pamatuješ si ještě své začátky a týmy, kterými jsi prošel? Na jaké období vzpomínáš nejraději?

Vím,že jsem začínal s Lálou v Evertonu ve staré verzi. V nové bylo toho hodně Rychnov, Přimda a pak sem vlastnil tým Vltavín a hrál jsem tam. Pak se byl chvilku na Slovensku a teď hraji v Anglii a jsem spokojený. Vzpomínám asi na to s Přimdou a Rychnov vyhrál se s nimi titul a LM.

Momentálně jsi majitelem nejlepšího, nejdokonalejšího a nejúžasnějšího týmu v celé hře a navazuješ na toho nejskvělejšího majitele, který tým kdysi založil. Jak tuhle nelehkou pozici zvládáš? Máš nějaký prostředek, jak se vyrovnat s tlakem okolí?

Já to beru vše v klidu, díky klukům v týmu. Začínalo se od nejnižší soutěže a tím musím klukům poděkovat, že vydrželi čekat. Bylo to náročný, žádný zápas, nic a přece jsme to udrželi a teď konkurujeme MU plus všem týmům na FM. A už jsme i něco vyhráli a začínáme si brousit zuby na LM.

Proslýchá se, že jsi nabídl vlastní dceru nejmenovanému hráči výměnou za to, že by měl přejít k tobě do týmu. K uskutečnění dohody však stále nedošlo. Kde se celé jednání zaseklo?

Tak s touhle otázkou jsem nepočítal. No lhát nebudu, ano je pravda, že jsem tohle řekl. Jenže dotyčná osoba nechce přestoupit, tak se nic neděje. Dál se radši k tomu nebudu vyjadřovat.

Dobře, pro tentokrát budu respektovat jisté soukromí. Zeptám se tedy z úplně jiného soudku. Řekl bys o sobě, že jsi náruživým fanouškem fotbalu, nebo spíše takovým tím typickým českým fanouškem z hospody s půllitrem piva v ruce? Máš nějaké oblíbené kluby či fotbalisty?

Jsem fanoušek s půllitrem v ruce a občas se zajedu někam podívat, nejvíc do Hradce, ale i v Liberci jsem byl párkrát. Fandím Hradci, i když je za trest to co předvádí, ale jsem věrný. A oblíbený hráč? Legenda Hradce Pavel Černý, dále Petr Čech a mohl bych pokračovat.


V souvislosti s tvou přezdívkou nelze nezmínit Tomáše Skuhravého, jednoho z vynikajících českých útočníků s přezdívkou Bombér. Je to právě on, podle kterého jsi svůj profil pojmenoval?

Ne nemá to s ním nic společného.To mě jen tak napadlo,chtěl sem hrát Útok s tím že budu dávat branky a nebezpečný střelec.

Co říkáš na to, jakým směrem se hra ubírá a změny, které admin realizuje?

Myslím, že to zvládá a dělá dobře. Musí se všechno pomalu dávat do kupy, já mu fandím v tomhle a doufám, že to časem bude na nejlepší úrovni i když stejně se najdou rejpalové, kterým se to líbit nebude. Smekám co pro tuhle hru dělá, jen tak dál.

Ještě poslední otázka v souvislosti s hrou než přejdeme k bleskovému výslechu. Jsou ve hře nějací hráči, kterých si výjimečně vážíš, nebo naopak tací, které bys nejraději ve hře neviděl?

Určitě LALA, díky němu tuhle hru hraji a jsem rád protože mě baví. Ještě pár hráčů bych mohl jmenovat. Vidět můžu všechny v této hře, ale měli by se nad sebou zamyslet, jak se chovají, jmenovat ale nebudu.

Teď už nás čeká bleskový výslech: Sparta nebo Slavie?

Slávie

Víra ano nebo ne?

Ne

Film nebo kniha?

Film

Pivo nebo víno?

Rum

Zima nebo léto?

Léto

A na závěr SAF nebo TT?

O Safovi nic nevím nemůžu posoudit ale s TT si rozumím, takže TT.

Skvělá odpověď, redakce se zejména s posledními slovy naprosto ztotožňuje! Ještě jednou díky že sis udělal čas a přeji pěkný zbytek dne. Jestli chceš ještě na závěr něco říci, máš možnost.

Já děkuji za pozvání, bylo mi ctí být ve tvé redakci a přeji všem super zábavu v této super hře.







Jimmi Hendrix - Voodoo Child

Bombér 78 hodnotí: Tahle písnička mi nic neříká 5/10

Amy Winehouse - Rehab

Bombér 78 hodnotí: Tahle písnička je o drobek lepší ale stále je to co mi nic neříká. 6/10

Nirvana - Lithium

Bombér 78 hodnotí: Tak tuhle znám už drobek a známka je jasná. 10/10

The Doors - Roadhouse Blues

Bombér 78 hodnotí: Omlouvám se ale ani sem to neposlouchal celý,vůbec se mi nelíbí -1/10

Janis Joplin - Piece Of My Heart

Bombér 78 hodnotí: Tak to taky není z mého soudku,ale poslechl sem to celý tak dávám 5/10

Axel Thesleff - Bad Karma

Lord TT hodnotí: Přistihl jsem se, že v čas 4:13 jsem jen seděl, zíral do monitoru a říkal si „co to sakra je?!“ 1/10






Největší plus:
Zásadním pozitivem poslední doby je dle názoru naší reakce zejména postupující přetváření hry do plně responsivní podoby, tedy podoby daleko přívětivější pro všechny druhy přenosných zařízení, zejména pro mobilní telefony. Jen tak dál!

Největší mínus:
Největší mínus tentokrát hodnotit nebudeme. Každý si jistě obrázek udělal sám.






V dnešním sloupku se nebudu příliš rozepisovat. Rozhodl jsem se pro drobné shrnutí toho zásadního, co se v nedávné minulosti či blízké budoucnosti odehrává ve světě kde jsem jako doma, totiž v prostředí počítačových her. Podzim je již tradičně obdobím, kdy vývojáři chrlí hry jako na běžícím pásu, aby své prodeje vystřelili díky předvánočním nákupům do nebeských výšin. Často to znamená spoustu odfláknutých a nedodělaných kousků, které měly daleko vyšší potenciál. Letos je však situace poměrně odlišná a světlo světa spatřilo či spatří několik skvělých her. Proto jsem si pro vás připravil stručný přehled toho, na co byste rozhodně neměli zapomenout:

Middle-earth: Shadow of War
Pokračování akčního RPG ze světa Pána Prstenů by si neměl nechat ujít žádný fanoušek J. R. R. Tolkiena, ale ani žádný milovník stealth her. Oproti předchozímu dílu přináší Shadow of War žadu vylepšení, ale zároveň staví na pevných a spolehlivých základech, které Shadow of Mordor postavil.

Elex
Poctivé RPG, které se svou hratelností blíží legendě her na hrdiny, sérii Gothic. Do žánru přináší konečně oživení principů, které všichni hráči na Gothicu milovali, a slibuje zastínit nepovedené hry jako Arcania: Gothic 4 nebo TES V: Skyrim.

South Park: The Fractured but Whole
Třetí RPG v našem seznamu, ovšem tentokrát z naprosto jiného soudku. Tak jako stejnojmenný seriál i hry z prostředí South Parku uchvacují svou typickou vizuální stránkou a zejména nekorektním humorem, který baví celé generace. U nového dílu tomu není jinak, za vše mluví již poměrně proslavená volba obtížnosti prostřednictvím volby barvy pleti hlavního hrdiny.

Life is Strange: Before the Storm
Hra Life is Strange ihned po vydání sklidila obrovský úspěch pro svůj příběh a atmosféru. Before the Storm není pokračováním, nýbrž menší odbočkou, což však žádným způsobem hře neubírá na kvalitě. Autoři dokázali i tentokrát vytvořit atmosferickou příběhovou hru a i přes odvážný tah se změnou hlavní protagonistky opět naplno zabodovat. Povinnost pro každého, kdo se rád nechává vést příběhem, do kterého zasáhne zejména svými rozhodnutími.

Assassin's Creed Origins
Nový díl ze série assassinských her představuje menší revoluci. Atraktivní zasazení do období starého Egypta a řada nových prvků v hratelnosti dokázaly perfektním způsobem oživit uvadající sérii a přitáhnout zpět i hráče, kteří na ni po minulých dílech zanevřeli. Láká-li vás prohlédnout si egyptské památky v době jejich největší slávy a pěkně zblízka, je nový Assassin jasnou volbou.

Wolfenstein II: The New Colossus
Druhý díl znovuoživené série posouvá dál příběh hlavního hrdiny B. J. Blazkowicze. Kdo by si nechtěl zaválčit proti nacistům v alternativní realitě, kdy Třetí říše obsadila Spojené státy americké?

Football Manager 2018
Na závěr jsem si nemohl nechat nic jiného, než klasiku všech klasik, diamant mezi manažerskými hrami a titul, u kterého jsem strávil nejvíc času ze všech. Ano, i v letošním roce vychází nový díl legendární série Football Manager. Jako každým rokem přináší drobné změny v hratelnosti i vizuální stránce a přináší zábavu pro každého náročného fanouška fotbalu.






Pro dnešní vydání jsme zvolili několik veselých videí, dobře se bavte!














Dnešní soutěž je poměrně jednoduchá. Ti z vás, kteří pozorně sledovali Hudební okénko jistě dokáží napsat, co spojuje všech 5 interpretů, jejichž skladby hodnotil náš dnešní host. Ten, kdo mi toto pojítko jako první napíše do vzkazů, získá 100 000,- KF.






Co říci na závěr? Zřejmě jste poznali, že tohle číslo bylo šité poměrně horkou jehlou. I tak ale věřím, že jste se dobře bavili a po sérii negativních až nenávistných plátků si konečně užili trochu pozitivní energie.






(04.11. v 17:47 vydal Lord TT)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku