Fotbalový manažer online


Pepeckovy noviny - Rozhovory #5 exclusiv







Čaute čumáčci. Dneska pro Vás mám exkluzivní vydání jen s Endesem. Užijte si ho.

Endes:

1.) Jak jsi přišel k této hře?

Drive jsem hraval Hatrick a pak jsem si rekl, ze zkusim neco jineho a objevil jsem FM v roce 2012 a tento manazer me ihned chytil, protoze tady pusobim jako hrac.

2.) Co tě na téhle hře zaujalo?

Jak jiz jsem rekl , vyhoda samostaneho hrace. Dale take moznost si zmenit prezdivku, coz jinde neni. Nechapu treba nektere hrace a budu konkretne jmenovat a je to MDA , ktery vykonava ZA a ten by chtel prezdivky schvalovat. Doufam, ze toto nikdy neprojde. Na druhou stranu si musime rici, ze je s tim nekdy problem. Ale porad je to velky bonus oproti jinym manazerum. Take me zaujala velka svoboda projevu ve zdejsich diskuzich coz velke plus. Ale zase jsou tady jedinci co to chteji omezovat a opet budu jmenovat a je to soucasny zastupce admina MDA. Ale ten jiz ve sve pozici (udajne) konci. Mohu uvest jeho posledni prehmat v diskuzi AT o Prckovi, kde mi zakazal diskutovat v teto diskuzi a pote mi udelil 10 dni bobra. V teto diskuzi se psalo vesele nadale a napadali se tam lide a zadny dalsi bobr udelen nebyl, proste je videt jal se meri dvojim metrem. Jinak se mi libi, ze hrac nemusi do hry investovat, kdyz nechce mit tym a veskere mistni penize dostane od majitele tymu. Vyhoda je, ze zde se voli ZA, ale jeste by to mohlo byt dobre kdyby volby nebyly cinknuty, proste se pri nich podvadi s falesnymi registracemi hracu.

3.) Co tě pobudilo, abys ses vrátil do hry zpět?

Prece uz jsem tady dlouho dobu a byla by skoda definitivne skoncit. Tak jsem pozadal navrat do hry, kdyz jsem si zrusil ucet. Dale take mistni komunitu prece neopustim.

4.) Jak si přišel ke své přezdívce?

Je to slozenina z nemciny. Nema to zadnou spojitost se slovem ende.

5.) Jak jsi se hrou spokojen teď?

Tak asi napul. Novy system zapasu stale neni hotovy. Nemam rad, kdyz se neco dlouhodobe tahne a vypada to jako oprava nasi D1 . Dalsi vec je zruseni zruseni dopingu, hra mela spad a mohlo se to predelat treba na nejake lekarske centrum a nejak to zakomponovat do hry, kdyz jiz tady mame ruzne tovarny, zbozi .Nekdy mi pripada, ze nehraju fotbaloveho manazera, ale The Sims. Jsou tady zase hraci, kterym doping vadil, ale jak jsem rekl melonto neco do sebe. Tim padem prisel o praci dopingovy kontrolor Lala. Podle me se system Trener neosvedcil. Dale, abych jenom nekritizoval, tak se mi libi zmena vzhledu hry a take moznost mobilniho zobrazeni.

6.)Byl o tebe velký zájem z klubů, který sis vybral a jak sis vybíral?


Mohu potvrdit, ze zajem majitelu byl obrovsky. Mohl jsem si vybirat podle platoveho hodnoceni, ktere jsem dostal a platy byly vysoke. Pochopitelne mi nekteří nebudou verit, ale ja si udelal screen , kdyby nekdo pochyboval. Pote prisla nabidka z Karvine majitele Lukinho a te jsem nemohl odmitnout Lukinho mi sdelil, ze bude mit novou hazeci kostku páté generace, ktera predci i moji kulicku v Casinu a ta vzdy padne na cervenou trinactku. Zatim je kostka je vyvoji v Cine ve meste Shenzhen. Smlouvu jsem podepsal na 4.5 sezony. Dokonce i z byvaleho klubu AC Sparta mi nekteři hraci napsali, abych se vratil zpet do tymu. Nechci je jmenovat, abych je nekopromitoval. Zbytecne by meli potize.



Děkuji endesovi za rozhovor, pokud chcete další díl novin, stačí napsat v diskuzi pod novinama.

Můj youtube kanál, na který do tohoto měsíce sestříhám recenzi na FM: https://www.youtube.com/channel/UCzxPTBEyLLADqs40Bdu6pVg?view_as=subscriber










































































































































































































¨






















¨






















Něco pro ty divný lidi, co se musí podívat úplně dolů : https://www.youtube.com/watch?v=45iAYUBCamI

(26.06. v 19:14 vydal PePe)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku