Fotbalový manažer online


Probyho pokec


Zdravím všechny čtenáře novin Probyho pokec a vítám vás u 1. vydání nové řady, které je zaměřené převážně na mistroství světa v Rusku. Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl obnovit svoji novinářskou kariéru. Budu se snažit přidávat nové rubriky. Tak snad se vám bude má tvorba líbit.

Obsah:

1) Rozhovor
2) MS 2018
3) Maradona - video
4) XFN 11



Rozhovor






Do 1. dílu nové řady jsem si pozval kandidáta na ZA ve slovenské verzi a majitele Žiliny El Kája. Popovídal jsem si s ním o MS 2018 a také o probíhajících volbách ZA.

1) Ahoj, jsem rád, že si přijal pozvání, tak se do toho pustíme. MS je v plném proudu, mohl by si nám prozradit komu fandíš a jak si spokojený s jejich hrou ?


Ahoj, v prvom rade ďakujem za pozvanie a som rád, že sa vracia Probyho pokec a ja mám tú česť byť prvým kandidátom na rozhovor. Takže čo sa týka MS, žiaľ vôbec nemám čas ich sledovať tak ako by som chcel..od polovice tohto mesiaca som bol v Nemecku a tam veľmi na to nebol čas..môj favorit je ako vždy Belgicko, keďže je tam mnoho hráčov, ktorí sú dôvodom mojej vášne pre futbal :))


2) Jsme téměř u konce skupinových fází, viděli jsme spoustu překvapení a zaváhání favoritů, máš nějakého adepta, nebo adepty na vítěze ?

Rozhodne by ma potešilo ak by to vyhrali Belgicko..ak by to tak byť nemalo, mohlo by sa toho ujať Mexiko.. :)) Bolo by to celkom prekvapenie..

3) Jak si zatím spokojený se šampionátem, je nějaký tým, který tě překvapil, a nebo někdo, kdo tě zklamal ?

Ako som povedal, nemal som veľmi čas sledovať zápasy, tak to viem zhodnotiť iba podľa výsledkov, čo nie je asi veľmi objektívne...ale prekvapili ma Japonci a sklamali Poliaci...

4) Co říkáš na výkony rozhodčích a VAR? Viděli jsme několik sporných momentů, jedním z nich byl podle mě jasný faul na Mitroviče v zápase Srsbsko-Švýcarsko, který rozhodčí posoudil jako útočný faul srbského hráče.

Túto situáciu, ktorú opisuješ som neregistroval, ale VAR podľa mňa k futbalu už rozhodne patrí...špičkový futbal už nie je to čo býval, simulovanie bolo niekedy úplne zriedkavé...a teraz? Hrozné..

5) Koukal jsi na včerejší zápas Argentiny s Nigérií ? Co na něj říkáš a jaký máš názor na oslavy Maradony, který údajně skončil v nemocnici?


Nepozeral, práve som cestoval domov..oslavu som videl iba na fotke, ale tak je to pochopiteľné, že vášeň a radosť boli príliš veľké, tak to možno trošku prehnal..

6) Teď se přesuneme z Ruska k nám do fmka. Probíhají volby, ve kterých kandiduješ . Jak vidíš svoje šance před koncem 2. kola ?


Tak..rozhodne som rád, že som sa vôbec do toho druhého kola dostal..som však za to veľmi vďačný a vyzerá to pre mňa zatiaľ celkom dobre.. :))

7) Koho by si chtěl případně k sobě jako druhého ZA ?

Tak nad tým som veľmi ešte nepremýšľal, ale asi mega13.. :))

8) Jsi spokojený s volbami v české verzi, nebo by si udělal nějakou změnu ?

Rozhodne som rád, že sa na post vracia Pema..hral som pod ním veľmi dlho, stále sme vychádzali aj stale vychádzame veľmi dobre.. Lala odvádza tiež dobrú prácu, ale skôr by som tam asi privítal hráča jay.dym.. :))

9) Jsme na konci, díky moc za rozhovor a držím palce ve volbách. Můj hlas máš :)

Aj ja ďakujem, že som mal tú česť.. :))



MS 2018








Osobně můžu říct, že jsem se na letošní MS hodně těšil. Byl jsem zvědavý hlavně na Island. Po 1. zápase s Argentinou jsem věřil, že by mohl postoupit. Bohužel v dalším zápase s Nigérií si to hodně zkomplikoval a proti Chorvatsku už to měl těžké. Mile mě překvapilo Chorvatsko a Mexiko, naopak mě trochu zklamalo Polsko. Ale co mě hodně zklamalo, jsou výkony rozhodčích. Jak jsem již zmiňoval v rozhovoru, například neodpískaný faul na Mitroviče nechápu ještě teď. Mrzí mě to, protože jsem Srbsku fandil. Kdyby to byla penalta, mohlo být Srbsko úplně v jiné pozici, bohužel na kdyby se nehraje. Po skupinové fázi mám 3 adepty na vítězství a to Belgii, Anglii a Chorvatsko. Daleko by to mohlo dotáhnout také Mexiko, i když po dnešním zápasu si nejsem úplně jistý. Výkony Německa, Brazílie nebo Argentiny byly dost za mým očekáváním, ale předpokládám, že se ještě zvednou, teda až na Německo, které po dalším nepovedeném utkání končí.



Skupina A

1. Uruguay 9b
2. Rusko 6b

3. Saúdská Arábie 3b
4. Egypt 1b



Skupina B

1. Španělsko 5b
2. Portugalsko 5b

3. Írán 4b
4. Maroko 1b


Skupina C

1. Francie 7b
2. Dánsko 5b

3. Peru 3b
4. Austrálie 1b


Skupina D

1. Chorvatsko 9b
2. Argentina 4b

3. Nigérie 3b
4. Island 1b


Skupina E

1. Brazílie 4b
2. Švýcarsko 4b

3. Srbsko 3b
4. Kostarika 0b


Skupina F

1. Švédsko 6b
2. Mexiko 6b

3. Jížní Korea 3b
4. Německo 3b


Skupina G

1. Anglie 6b
2. Belgie 6b

3. Tunisko 0b
4. Panama 0b


Skupina H

1. Japonsko 4b
2. Senegal 4b

3. Kolumbie 3b
4. Polsko 0b


Pozn. Skupiny E,G,H stále probíhají.

Tabulka střelců

1. Harry Kane - 5 gólů
2. Romelu Lukaku - 4 góly
Cristiano Ronaldo
3. Diego Costa - 3 góly
Denis Cheryshev


Pozn. Harry Kane a Romelu Lukaku mají o zápas méně




Takto prožíval včerejší zápas Argentiny s Nigérií Maradona




Maradona údajně skončil po zápase v nemocnici.
On sám se k tomu vyjádřil, že je v pořádku a že ho jen o poločase bolel krk, a tak mu ho lékař vyšetřil.
No nevím posuďte sami…





XFN 11







Již zítra nás čeká největší MMA akce, která tu kdy byla. Hlavním lákadlem je zápas Karlose Vémoly(London Shootfighters) s Patrikem Kinclem(All Sports Academy).

Tomuto zápasu předcházel trashtalk, který začal, když Kincl vyzval Vémolu. Karlose se to dotklo a začala válka, která bude zakončena zítra v O2 Aréně. Původně se mělo jednat o zápas do 77kg, nakonec se váha upravila na 84kg. Zatímco Karlos se na fight připravoval převážně v Londýně, Patrik strávil 3 týdny na Floridě v American Top Team, což je jedna z nejlepších mma akademíí na světě. Osobně fandím Patrikovi a věřím, že vyhraje. Karlosova silná stránka je jednoznačně v boji na zemi a takedownech. Patrik je zase lepší v postoji. Karlos je i díky tomu,že zápasil v UFC považován za mírného favorita. Každopádně ať už to skončí jakkoliv,bude to největší zápas na československé scéně.
Na XFN 11 bude i několik dalších výborných fighterů, jako třeba Makhmud Muradov, který je v týmu TMT Floyda Mayweathera nebo zkušený Petr Kníže či Jaroslav Pokorný.




Jsme na konci dnešního vydání. Díky, že jste si ho přečetli a doufám, že se vám aspoň trochu líbilo.

(29.06. v 22:48 vydal Proby)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku