Fotbalový manažer online


Probyho pokec - Rozhovor se zástupcem admina


Vítejte u čtvrtého dílu novin Probyho pokec. Je středa, novin Probyho pokec je třeba. Dnes zavítal do naší redakce zástupce admina CZ verze a majitel čtyř týmů FC Spartak Rychnov, FK Dukla Praha, FK Nepomuk a FK Loko Vltavín, borec Lala. Tak se vrhnem na rozhovor.

Proby: Ahoj, díky že si přijal pozvání do redakce, většina lidí tě na FM zná jako hráče a zástupce admina, mohl by si nám ale říct něco o sobě ?

Lala: Děkuji za hezké přivítání. Jmenuji se Lada a ve hře mě znají a budou znát hráči pod Nickem Lala. Je to v podstatě má přezdívka takže jen na odůvodnění proč takový Nick. Je mi 38 let a pracují v automobilovém průmyslu jako plánovač výroby. Zajímám se o sport všeobecné a mezi mé velké koníčky patří sběratelství autogramů sportovců, herců a zpěváků.

Proby: Jak dlouho hraješ manažera a jak si se k němu dostal ?

Lala: Efemko hraju myslim 5-6 let a dostal jsem se k němu tak,že jsem vyhledával na netu nejakeho fotbalového manažera, protože hry tohoto typu mam velmi rád.

Proby: Měl si ve hře nějakou pauzu ?

Lala: Hru hraju nepřetržitě od mého prvního přihlášení. Brzo jsem chtěl vlastnit nejakej tým a pak už to jelo. Nekončící pauzu jsem zažil při výluce této hry.

Proby: Hrál si hru i pod jinou přezdívkou ?

Lala: Nene, nemam ve zvyku měnit Nick,takže Lala z tehle hry jen tak nezmizne.


Proby: Vyzkoušel jsi už i nějakou jinou verzi ?

Lala: Ano začínal jsem zde v Anglicke verzi, ale protože tam ubývalo zapasu a hracu, rozhodl jsem se jinak přejít do české verze a nelituji.

Proby: Jak dlouho vlastníš Spartak ?

Lala: To přesně netuším. Nedělám si statistiky

Proby: Jak dlouho si zástupce ?

Lala: Prvně jsem byl zastupcem už v ENG verzi. takže dost dlouho.

Proby: Pamatuješ si v jakém týmu si začínal ?

Lala: Nevim to přesně ale myslím že v Birminghamu

Proby: Jakého hráče ze Spartaku a z Dukly si vážíš nejvíc ?

Lala: V Rychnově se jednoznačně jedna o raptora666,který v podstatě zajišťuje 80% chodu klubu. Musim skoro říct, že je skoro skrytým majitelem. V Dukle takový hráč není, ale zase tam jsou kluci, kteří v mém klubu jsou od doby co vůbec vlastním nějaký tým. Přešli se mnou z Anglie do Cze verze. Moc si toho vážím, moc jim za to děkuji a doufám, že ještě dlouho budeme spolupracovat. Jedná se především o hráče Serza,Mattony,mameluk,frost,Bomber78. To jsou v podstatě pro mne legendy v této hře, nedám na ně dopustit.

Proby: Tak to by bylo vše. Díky za rozhovor. Na závěr máš jako zástupce admina, prostor něco vzkázat nováčkům.


Lala: Chtel bych vzkázat všem hráčům ať si oddělí svět reality od světa internetového. Hrajeme hru a jak všichni víme, neustále se vyvíjí,někdy správným krokem, někdy se časem ukáže,že se stal omyl. Admin zde dokázal velkou věc na kterou může být hrdý a hráči mohou poděkovat jemu za spestreni volného času. Jako zástupce admina musim také apelovat na diskusi v této hře. Nehledejme stále něco co může někoho poškodit, dokonce někomu ublížit. Snažte se myslet trochu pozitivně a nehledat sama negativa a dokonce někomu něco vycitat nebo někoho za něco odsuzovat. Pokusme se o přátelskou komunitu. Nováčkům bych chtěl vzkázat ať jsou trpěliví,tato hra není o prvním dojmu,tuto hru budes mít rád postupem času.Děkuji za nabídnuty rozhovor pro tvé noviny,bylo mi potěšením.

Tipovačka :

Sotěžní otázka : Kolik padne v pátek branek ve všech verzí (kontumace se nepočítá) ?

S výhodou se hraje až o 100 000 kf.

Výhoda stojí 5 000 kf

Pravidla : Pro hráče kteří si zaplatí ,,výhodu,, a jejich tip bude správný vyhrávají 100 000 kf
Pokud by netipli přesný výsledek ale byly by v toleranci, která je 1 tak vyhrávají 25 000 kf

Pro hráče bez výhody : Hráč který tipne správný výsledek vyhraje 50 000 kf ale neplatí pro něj tolerance.

Pokud by bylo víc správných tipů, tak se výhra rozdělí. Kdyby ale tipnul hráč s výhodou a hráč bez výhody správný výsledek tak 75% z výhry jde hráči s výhodou.
Svoje typy můžete posílat do Probyho pokec - Tipovačka

Tak a jsme na konci. Snad se vám dnešní vydání líbilo. Budu se těšit u dalšího dílu.
Redakce Probyho pokec

(05.04. v 17:45 vydal Proby)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku