Fotbalový manažer online


YNIVOLAL no1


Y N I V O L A L E V O N R E P U S

Zakoupením tohoto vydání, podpoříš útok na rekord v počtu prodaných novin !

Děkuji, že jste si zakoupili tyhle „noviny“. Máte před sebou druhé vydání, které už není zveřejněno pro to, abych na něm vydělal co nejvíce peněz, ale cenu nechám stejnou :-D. První číslo si koupilo přes 50 hráčů a já jim chci tímto moc poděkovat. Druhé vydání pokračuje ve stejném duchu a možná se dočkáte i dalšího pokračování.

Téma číslo 1. – Fotbalový manažer v minulosti

Už dlouho bojuje eFMko v tvrdé konkurenci sportovních manažerů na internetové síti. Boj nevzdává, i když v minulosti nebylo daleko k tomu, aby tato hra vůbec nebyla. Je tomu pár let co přistála na stůl adminovi luxusní nabídka na odkoupení hry. Devět z deseti by na to pravděpodobně kývlo, kdeže náš admin. Jirka zachoval klid, spočítal si 1 + 1 a vzešlo mu jasné NE. „Hru neprodám, protože je v ní kus mého života a nedá se tento pocit přebít penězi“. Samozřejmě nějaká vyšší částka by asi s Jirkou již zamávala, ale ta zatím nepřišla a doufejme, že nepřijde :-D. Dalším rizikem bylo období celkem nedávné, někdy na konci minulého roku. Admin zcela přesvědčivě uvažoval o ukončení této hry. Dokonce měl přichystaný jiný projekt, který však neměl s fotbalovým manažerem nic společného. Nakonec však zatnul zuby a pracuje na eFMku dále. Snad to tak bude pokračovat i do budoucna.

Téma číslo 2. – Postupy a sestupy

Než boj o tituly, tak ve hře přetrvávají boje převážně o to nepostoupit do vyšší ligy a nebo boj o to, aby tým sestoupil. Jak to funguje každý ví. Majitel postaví do základní sestavy pouze sedm hráčů a nastaví šedou taktiku. Brutálním příkladem je Olomouc, která nechtěla postoupit o ligu výše v minulém ročníku a právě v boji o nepostup prohrála a postoupila. To však majitel nechtěl a proto nastavil výše zmíněnou sestavu a momentálně bojuje o sestup. Vše se točí neustále kolem nedostatečné psychiky. Když to tak pozoruji, tak nám tady týmy bojují o něco jiného než pouze o tituly, což je samozřejmě velká škoda. Teď však přichází otázka co s tím? Najít nějakou rovnováhu je hodně složité a může se případná změna přidělování psychiky promítnout někde jinde. Myslím si, že tohle by mohl být úkol pro nějakého matematického specialistu, který by přinesl hotový návrh co s tím dále.


Téma číslo 3. – Jak přivést kamarády

Momentálně probíhá náborová akce přes FB. Prvotní bůůůům se velmi vydařil a do hry opravdu přibývali hráči a někteří opravdu potvrdili, že hru našli pomocí této akce. Aktuálně však počet hráčů opět začíná klesat. Každopádně to nesmí Vorajs vzdát!!! Asi by stálo za to zamyslet se také nad možností, kterou hra nabízí v Profilu. Jedná se o dlouhodobou náborovou akci, za kterou každý hráč může získat peníze. Myslím si však, že v současné době je tahle možnost absolutně opomíjená, protože není dostatečně ohodnocena. Dostat 10000 KF za to, že tady hráč hraje 6 měsíců a 1 BONUS za to, že zde hráč vydržel rok je opravdu málo. Nenapadá mě však lepší motivace, protože pokud nabídneme místo 10000 tisíc třeba půl milionu, tak to s nikým asi moc nepohne, aby sháněl hráče do hry, protože peníze zde nehrají velkou roli pro řadového hráče. Ani větší počet bonusů zřejmě nezabere. Nevím.

Téma číslo 4. – TJ FH Háj ve Slezsku

Tým majitele adamek byl štikou předminulé sezóny, kdy se hráčům podařilo získat pro své fanoušky pohárovou trofej. Následnou sezónu byli fanoušci opět nadšení a to hlavně tažením v lize mistrů, kde tým dokráčel až do finále a byl kousíček od absolutní senzace. Tato sezóna vrací Háj do klidného středu prvoligové tabulky. Je však otázkou, zda se klukům může podařit něco podobného, nebo je čeká strmý pád. V týmu je 16 hráčů z toho pět akademiků. Hráči jsou aktivní a touží určitě navázat na nedávné úspěchy. Na stránkách klubu probíhá neustálý nábor hráčů, takže pokud si myslíš, že na to máš, tak napiš majiteli.

Téma číslo 5. – Už nejsem zástupce

Několik indícií mě vede k tomu, abych se vyjádřil k tomu, že už nejsem zástupce admina ve hře. Volby ukázaly, že v roli zástupce má být někdo jiný, včetně samotné volby samotného šéfa hry. Samozřejmě rozhodnutí voleb i admina plně respektuji a nemám proti tomuto žádné výhrady. Co chci zde zmínit je hlavně to, že v současné době zde hraji jako každý jiný hráč. To, že jsem byl zástupce neznamená, že automaticky budu hájit jejich rozhodnutí, jejich počínání apod.. Jsou tam noví lidé co neznám a pokud budu mít potřebu na něco poukázat, tak to udělám jak už pochvalou, tak třeba tvrdou kritikou. Za své příspěvky si nesu zodpovědnost a pokud poruším jakkoliv pravidla budu obdarován trestem. Žádné výhody nechci a ani je nepřijmu. Také nemám v úmyslu jim nijak úmyslně škodit!!! Děkuji za pochopení.

Děkuji za pozornost, Lala.






(03.08. v 15:05 vydal Lala)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku