Fotbalový manažer online


Noviny


Vítám Vás, u historicky prvního vydání novin s názvem Devil’s News ! Dneska to bude takové kraší vydání, mám tu jen pár rozhovorů. :-)

Řekneme si něco o novinách. Budou vycházet minimálně jednou týdně, budou stát vždy 1 KF a v novinách nejčastěji uvidíme: rozhovory, vtipy, soutěže apod. Tak, dost keců a vrhneme se na rozhovory :-)

Z každé verze jsem vybral jednoho hráče.
Z ENG jsem vybral hráče Rexik_007, za SVK tu bude hráč Proby a za CZE bude mluvit shadow12.

Naše otázky: :
1)Jak ses dostal k téhle hře? :)
2)Co se ti na hře líbí a co naopak ne?
3)Jaký máš názor na psychiku a popř. jak bys to řešil?
4)Co bys poradil nováčkům? ;)


Rexik_007 odpovídal:
1)Tak ke hre jsem se dostal, kdyz jsem sam vyhledaval nejaky fotbalovy manazer a jelikoz jsem vsechny ostatni znal az na tento, tak jsem se ho rozhodl hrat.
2)Nejvice se mi ted libi grafika a ze se to tu zacina zlepsovat , celkove ta hra :-) Musim pochvalit jak admina tak zastupce a ostatni, kteri neco navrhuji. Super práce !
3)Nazor na psychiku? No, popravde moc jsem se na to nedival. Takze kdyby tu byla anketa tak se nezapojim. Toto tema se mi nejak nechce cist.
4)A co bych poradil zacinajicim hracum? :-) At jdou hrat ke me do Lestru, az bude :-D


Probyho odpovědi:
1)Ahoj, ke hře jsem se dostal, protože jsem hledal nějakou dobrou online hru, a tato se ukázala jako nejlepší :)
2)Na hře se mi nejvíc líbí, že tu jsou pouze skuteční lidé, v tom je hra jedinečná, super jsou i novinky, které Jirka přichystal. Nelíbí se mi podvody, které někteří hráči stále dělají, ale za to hra do jisté míry nemůže.
3)Psychiku bych nechal takovou, jaká byla dřív.
4)Nováčkům bych poradil, aby s hrou nesekli hned, jak si jí založí a pokud hru nechápou, tak ať se zeptají třeba zástupce admina. Hru můžu určitě doporučit, a doufám, že přibude hodně nových hráčů a zaplní se časem i SK a ENG verze :)


A na závěr, shadow12:
1)Nejsem si úplně jistý, nemám nejlepší paměť, ale pravděpodobně jsem narazil na reklamu, která mě sem nalákala.
2)Líbí se mi celkový systém, jakým je hra udělána. Dále soutěže, celkový přístup PK a samozřejmě spojení s Fortunou - to časem přivede nováčky. Nelíbí se mi problémy, které se v poslední době často objevují - podvody bez porušení pravidel. Bohužel se s tím nic moc nedá dělat.
3)Psychika i v reálu je základ všeho. Myslím, že je to ve hře dobrá věc, když po přestupu ubude 20%. Řekl bych, že problémy spojené s psychikou se ani vyřešit nedají, nic nemůže být dokonalé.
4)Nováčkům bych doporučil určitě to, aby měli trpělivost a dali na rady zkušených hráčů. Po čase budou vědět, co jak funguje.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem, co se rozhovoru zúčastnili :-)! Své připomínky a kritiky mi pište do diskuze nebo do vzkazů, noviny dělám pro zábavu, tak si to vezmu k srdci a budu se to snažit přizpůsobit Vám čitatelům !

(05.04. v 15:13 vydal David Luiz Moreira Marinho)


archiv novin


diskuse je přístupná jen hráčům hry Fotbalový manažer
přihlašte se nebo zdarma registrujte

otevřít diskusi k článku